Rufík je srandovný. Čo robí keď vás na prechádzke zastihne dážď?
Chlpáči a iné
to, ze su chlpy mojich psov vsade okolo mna doma, na to som si uz zvykla. ale ked mi prinesu jedlo v restauracii a je tam Zunin chlp... alebo ked otvptim jogurt a tam je Blackov chlp... to su pre mna zahady
podla mna clovek zakonite, bez ohladu na fyzikalne zakony, chemicke procesy a geopatogenne zony, pritahuje chlpy vlastneho psa :-D
Chudáčik ![]()
cierne psy su proste moje srdcovka. Bonnie je nadherna :-)
kafe v kavárně s naším chlupem považuji za standard ![]()
(taky se u nás traduje chlup na vajíčku natvrdo nebo na čerstvě otevřeném másle...)
taky jsem se tuhle snažila vyhodit zrzavej chlup okýnkem z auta a on venku zlatě zářící ve slunci opsal elegantní kruh a zase se tím okýnkem vrátil dovnitř...![]()
Osmá hodina ranní fakt není jejich hodina :-D

ako sa spolu poskladali do toho kresla, bobanky
vzdy mam pri ich spolocnych fotkach pocit, ze kazdy pes by mal mat svoju kocku a naopak :-D
Chlupy na zrovna rozbaleném másle opravdu existují!
Lachtani včera u řeky

no však jo!!!! (polárkáči etc.)
ty jo, a ten džamp!!!!! ![]()
taky jsem se tuhle snažila vyhodit zrzavej chlup okýnkem z auta a on venku zlatě zářící ve slunci opsal elegantní kruh a zase se tím okýnkem vrátil dovnitř...![]()
presne o tomto hovorim :-D
to by teda měl! (Ale nezaručuju nadšení
)
A dnes zrána v lese a na louce

jen hlásím, že kočičí barf zatím funguje, dokonce se zdá že malej přibral. šlo to i když jsme byli pryč, hlídači zvládali. mají teda pořád k dispozici i granule, ale moc je nežerou, jen úplně v nejhorším když mají hlad. syrový mám nachystaný namíchaný v mrazáku v sáčcích cca po 20dkg, průběžně nějak vytahuju a nechávám rozmrazit a co nesežerou za deset minut, schovám do ledničky a dám příště.
stastne psy
obaja vyzeraju fantasticky, ani na Terkovi nevidiet, ze mal nejake tazkosti :-)
OMG, ten skok! ![]()
My byli týden na chalupě, Bonnie měla dost práce

učí holčičky pózovat? ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)