No právě, taková až naaranžovaná - ještě ty hory v pozadí, brázda od člunu... vím, že je to blbost, že je to momentka a šikovné oko 0zero7 . Ta vysoká nakloněná plachetnice s rozmlženým pozadím se mi prostě líbí víc.
Fotím, fotíš, fotíme
Ještě jsem zkusila tu druhou fotku trochu oříznout, aby víc vynikla obloha. Nevím, co je lepší.

Mne tá fotka pripadá po úprave omnoho zaujímavejšia... ![]()
Všechny plachetky jsou pěkné a také se mně nejvíc líbí ty samotné..jak je ta nakloněná, zkus na ní srovnat horizont, to půjde i v mobilu..fotka bude pak podle mě lepší.
Fotka po úpravě je lepší a pomohlo jí i to, že dělící čára mezi polem a nebem už není uprostřed ,ale posunutá dolů..
Právě proto jsem to zkusila - pokus o zlatý řez :) Úplně na třetiny to není, ale lepší to je.
moc se omlouvam, ze ti do toho kecam, ale mne by se to libilo takto. ale fakt omluva, jenom si nejak nemuzu pomoct
klido mne ignoruj.

Omlouvat se není potřeba - variant je hodně, každá je něčím zajímavá a pro každé oko jinak působivá. Je fakt, že ten můj skoro čtvercový formát výřezu nemusí působit dobře.
Krásné fotky všechny
.
Úplně nejvíc se mi stejně jako Kokosce líbí asi ta s tou samostatnou, lehce nakloněnou plachetnicí s bílou plachtou.
Po úpravě vypadá ta fotka mnohem dramatičtěj
.
Ale i ta původní varianta byla moc pěkná a i ta od continuity.
Přiznávám cílenou úpravu.... chtěla jsem tomu dát něžný nádech
Přiznávám cílenou úpravu.... chtěla jsem tomu dát něžný nádech
Tak to je hodně dobrý
Co je to za objektiv? Jinak záměr něžného nádechu se povedl ![]()
No je to tou pevnou 35mm. Ale zkoušela jsem poprvé funkci přenosu fotky z Nikona přes wifi přímo do mobilu. Ale tu fotku to brutálně zmenší, takže kvalita jde asi dost dolů. Uvidím, co uvidím v počítači- původní fotky. A úprava je taky jen v mobilu... No totalni "amatérismus".![]()
No je to tou pevnou 35mm. Ale zkoušela jsem poprvé funkci přenosu fotky z Nikona přes wifi přímo do mobilu. Ale tu fotku to brutálně zmenší, takže kvalita jde asi dost dolů. Uvidím, co uvidím v počítači- původní fotky. A úprava je taky jen v mobilu... No totalni "amatérismus".![]()
Ale super, předpokládám, že nízká clona, podle malé hloubky ostrosti
Jako amatérismus mi to nepřijde ![]()
Clona 1,8 . Amatérismus jsem myslela tu úpravu v mobilu, a psala jsem to v uvozovkách. Tak Zoner, Photoshop nebo dokonce Capture 1 to není,že...
a vim, že ne všem se tady úpravy líbí. Ale občas si myslím , že si pohrát nezaskodi
Clona 1,8 . Amatérismus jsem myslela tu úpravu v mobilu, a psala jsem to v uvozovkách. Tak Zoner, Photoshop nebo dokonce Capture 1 to není,že...
a vim, že ne všem se tady úpravy líbí. Ale občas si myslím , že si pohrát nezaskodi
To ne, ale přijde mi,ž e ta fotka moc úprav nepotřebuje )alespoň na mě působí ok), takže mobil nemobil, vyfotit fotku, co ji stačí upravit jen v mobilu rozhodně není amatérismus ani v úvozovkách ![]()
Díky, udělala jsi mně radost........
Z úprav jsem udělala ořez, teplotu barvy, stáhla jsem sytost a myslím lehce přidala kontrast.
A musím říct, že čím víc na ni mi koukám,tím víc se mně líbí. Měla jsem ji dát na Instagram místo té víc barevné.
Nakonec jsem je vyměnila :-)
Střípky z Normandie, na kterých není poznat, že to je Normandie.![]()

To je moc pekny, ten racek - to ma atmosferu.( teda snad je to racek)![]()
Ta původní byla tato, jako na instagramu , ne ze ktere jsem delala tu upravu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)