Ooo, díky!
Fotím, fotíš, fotíme
Spíš larvální stádium nosorožce, bylo to pěkně agresivní.
Na konci duhy kde se vzal tu se vzal udělal se další déšť, ten den už asi pátý, trochu nás propláchl a přidal další litry vody na cestu, takže půl km od cíle jsme buď mohli zout boty, vykasat kalhoty nad kolena a brodit, nebo se vrátit nějaké 2 km zpátky. Vzhledem k tomu, že bylo asi 10°, vraceli jsme se, o koupání nikdo nestál.
Počasí nezávidím, ale jen to počasí. ![]()
Jo, bylo tam hezky, hlavně, když bylo hezky :D
Už je to 21 let, co jsem prjížděl Britské ostrovy. Díky za připomenutí některých míst...![]()
![]()
Obyč mobilová..

Vrabeček. ![]()
Asi jo, já přemejšlela jestli je to vrabec..
Ten vrabec má hlavičku jak namalovanou. To je nějaké nastavení v mobilu? Ale je pěkný.
Já myslím, že je to jen tím, že mobil ty detaily nezvládne, možná i v rámci přiblížení...tak to tak splyne..
Ale jinak se vrabčák povedl.
Ty fotky z cest jsou tak pěkné (od všech), že bych hned někam jela. A to jsem se zrovna vrátila z Weinviertlu, fotky nic moc, snad tedy jen jedna ze Schonbrunnu:

Je to obyč iphonem, ale byl hodně blízko (zvědavej a chtivej jídla)
Mi se právě líbí, že je celý jak malovaný ![]()
![]()
Přistihla jsem se, že vlastně vůbec v poslední době nefotím! A to jsem na tak fotogenickém místě, jenže už jsem tady byla mnohokrát a mám tolik fotek, že vůbec nemám potřebu, ale vlastně mě to někdy mrzí. Tak jen občas neodolám...:-)

Ten ostrov Man, to je něco úžasného, jdu si o něm něco vygůglit.. Nestíhám číst celé vlákno, ale co jsem projela pár posledních stránek, všechny máte krásné fotky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)