Cena 100 ml Cologne Intense a Cologne 30 ml souhlasí. On je má totiž Douglas překvapivě rovnou už i online. Jen u té 100 ml Cologne se ukazuje cena 2700 Kč, takže ještě o padesátku levnější
.
A musím teda český Douglas pochválit i z hlediska cenové politiky. To je poprvé, co cena Cologne Intense odpovídá oficiální ceně za hranicemi a u Cologne je dokonce nepatrně příznivější
.
Škoda, že si s uvedením nepospíšili před mou návštěvou Berlína, ale tak až spotřebuju, co mám, alespoň vím, že pro nové zásoby nemusím tak daleko
.
A koukala jsem, že online mají už i tu novou Bloomsbury Collection. Teda zatím jenom tři vůně z ní. V KaDeWe jí neměli, alespoň jsem neviděla. Všimla sis jich tam nebo to mají jen online
?
Jinak co se týče těch vzorků, to mě nepřekvapuje, že nemají originální. Oni je totiž nemají skoro nikde. V Berlíně třeba teď měli jen Basil & Neroli. Tuším, že ony se totiž vyrábí jen od Cologne, u ostatních vůbec.
A jak jsem psala dřív už v parfémovém průvodci Paříží, neexistuje, že by ti v zahraničí v butiku Jo Malone vyrobili vzorek z testeru. Prý kvůli zachování exkluzivity. Nechápu
.
"...na požádání udělají, ale jak říkala slečna, jenom málo
"
Tak miniaturní vzorky nejsou z Douglasu ničím překvapivým, ať už jde o mainstream nebo niche, nicméně jak říkám, proti zahraničí pokrok v tom, že alespoň tu slzu dostaneš
.