No a bohužel také řada těch, co mám zatím jenom na seznamu přání...
Ale pokud bude Guerlain nadále vyrábět a neměnit podobu L´Heure Bleue a Ambre Éternel, bude mi to ke spokojenosti úplně stačit.
No a bohužel také řada těch, co mám zatím jenom na seznamu přání...
Ale pokud bude Guerlain nadále vyrábět a neměnit podobu L´Heure Bleue a Ambre Éternel, bude mi to ke spokojenosti úplně stačit.
To bys byla hodně skromná. Ale brzy (= v důchodu) se tam dopracuji taky![]()
Prosím, kdo ví - La Petite Robe Noire Couture má ukončenou výrobu?
Ano, má.
To je škoda! ![]()
A ještě bych se ráda zeptala, jestli je velký rozdíl mezi verzí Edp a Edt.
Přijde mi, že dost velký. Verze Edt je jemnější, šťavnatější, vzdušnější. Bez té třešňovo-čajovo-pačuliové tíhy parfémové vody.
Děkuji, Moni. ![]()
Ahoj, neviete prosím, či vo Viedni niekde predávajú čisté parfémy Guerlain, konkrétne mám záujem o č. p. Samsara v novom 30 ml balení. Alebo na nete?
Ve Vídni mívají č.p. v Nägele & Strubell na Graben nebo naproti ní v parfumerii Filz.
Vol de Nuit - extrait de parfum
noc. bergamot. mech. tmavý, vlhký les. kapradí, byliny.. nad korunami stromů hvězdy v temnotě. opojná vůně nočních květin. chladná a hořká pomerančová kůra. ale pozor, na obzoru svítá! vůně sládne, rozehřívá se a pozvolna přicházejí ke slovu medově bílé květy posypané vanilkou, blankytně modrý kosatec se žlutým pylem uprostřed... po ránu je taky třeba pořádně se umýt v potůčku čerstvým, chladivým bílým mýdlem. ten tmavě zelený, mechový les všude okolo ale pořád zůstává. i neroli cítím, ale staroba to není. ještě si namažu prochladlé, čistě vymydlené ruce krémem a můžu vyrazit na první ranní vlak do civilizace:-)
retro. krásné retro. tyhle "opravdové vůně" jsou vážně návykové
viktorka_od splavu Vystihla jsi to přesně
. Tohle je jedna z mých srdcových záležitostí.
Vol de Nuit je mimořádný parfém. Krásný a lehký jako vánek v koncentraci edt a neskutečně lahodný v koncentraci extrait de parfum. Dokud bude Guerlain tyhle klasiky vyrábět a bude tam stále někdo, kdo bude bdít nad jejich podobou, bude to mít Guerlain u mě dobrý. ![]()
Vol de Nuit - extrait de parfum
noc. bergamot. mech. tmavý, vlhký les. kapradí, byliny.. nad korunami stromů hvězdy v temnotě. opojná vůně nočních květin. chladná a hořká pomerančová kůra. ale pozor, na obzoru svítá! vůně sládne, rozehřívá se a pozvolna přicházejí ke slovu medově bílé květy posypané vanilkou, blankytně modrý kosatec se žlutým pylem uprostřed... po ránu je taky třeba pořádně se umýt v potůčku čerstvým, chladivým bílým mýdlem. ten tmavě zelený, mechový les všude okolo ale pořád zůstává. i neroli cítím, ale staroba to není. ještě si namažu prochladlé, čistě vymydlené ruce krémem a můžu vyrazit na první ranní vlak do civilizace:-)
retro. krásné retro. tyhle "opravdové vůně" jsou vážně návykové
Krásné vyznání! Já znám pouze toaletku a líbí se mi moc. Čistý parfém musí být božský!
Dalia toaletky mám jen vzorek a je jak píše domenica, lehká a vzdušná, prostě "kolínská" (netýká se absolutně výdrže teda:-), extrait má oproti ní uplně netušenou hloubku. přitom je to vlastně "to samé":-) a EDT se mi líbí hodně, brala bych i tu:-)
viktorka_od splavu "Netušená hloubka" u Vol de Nuit mi zní převelice lákavě!
Jak jsi výše zmiňovala krásné retro/opravdové vůně, tak já bych zde ze stejného soudku zmínila Jicky. Teprve před pár dny jsem se s touto vůní seznámila. A určitě patří mezi ty krásné, retro a opravdové vůně. ![]()
Dalia jsem rada ze mam porad co objevovat:-) Jicky zatim neznam, ale napravim to!
viktorka_od splavu @Dalia tak jsem pátrala, zda se porcuje, tak jen č. parfém na arome a je to tak na pětiletku, řekla bych![]()
Ja uz par tydnu premyslim, zda si koupit Mitsouko, ktera se mi moc libi, ale dala jsem si predsevzeni, ze se budu krotit s nakupy. Pak prijde maly syn, rekne mi, ze krasne vonim, ze jsem vonela krasne i ve skolce. Predsevzeti v haji a EDP v kosiku.
viktorka_od splavu černá káva Chtěla bych si připomenout také Nahému a Mitsouko. Obě vůně mě dříve neoslovovaly, ale nos se mění.
Porcování Jicky je asi skutečně běh na dlouhou trať. Nevím, jaký je čistý parfém. Mám odstřik Edp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.