Cervanek Ty jo, já byla 50 m od něj a říkala jsem si, co bych tam oňuchávala, když vše znám.
To se příště dojdu dát nastříkat - z vialky to není ono, i když taky boží:)
Chanel
Korsičanka stříkat to nestříká, mají origo flakónek, ale jen běž, běž ![]()
(oni i vědí, že se bude otevírat butik na Pařížské 22 na jaře, ale Douglas je Douglas
- je to jiný svět a taky je štve, že se u nás vše prodává dráž než všude jinde ve světě)
Cervanek Já jsem si říkala, že asi stříkací vzorky od extraitu nebudou
, ale co kdyby... Tak se zas máznu ze své vialenky, no![]()
Korsičanka Tak mě na to potírání obvykle také moc neužije, ale extraitu Coromandelu v tomhle ohledu asi udělím čestnou výjimku, jelikož dnešní odpolední dvojité lehké ťupňutí od slečny v Douglasu cítím na zápěstí lehce ještě teď a je opravdu se teda povedl
!
wendulka
Proto se mi jako náplast -nesmím to zakřiknout - povedla výměna mé vůně za Coromandel EDP![]()
V pátek jsem se jen na skok dostala do Douglasu na Příkopech,
kde mají jediný čistý parfém Les Exclusifs de Chanel
Coromandel a vyzkoušela jsem ho - je to krása nebeská
(voněl mi až do druhého dne do rána)
navýšení ceny zde mi vychází cca o Kč 300,00 - podle toho jak počítají směnný kurz.
Aká je jeho cena? Nutne potrebujem nový flakón, zima bez Coromandelu nie je ani zimou
a v mojom flakóne je už len pár kvapiek.
Flakón na obrázku je baccarat, 50 ml flakón za 10.000 €.
Dostupný je ale už i "běžný" 15 ml flakónek za 230 €.
Monika písala pár stránok dozadu...![]()
Můžete někdo, prosím, srovnat
Chanel No.5 EdP
a
Chanel No.5 Premiere.?
Je rozdíl i v intenzitě a výdrži.?.
Miru Porovnat asi moc nedokážu, ale klasická Pětka je pro mě jednoznačně krásnější a zajímavější. Premiérce jsem na chuť nepřišla, i když jsem se o to několikrát poctivě snažila. ![]()
děkuju![]()
Taky mám klasiku EdP moc ráda, Premiére si vybavuji jako podstatou jemnější variantu...
Miru Ale i toaletka je nádherná a má výdrž. ![]()
...toaletkou jsem začínala... ALe pak jsem měla párkrát EdP a už toaletku nechci, no...![]()
Miru neumim o parfemech moc psat, ale zkusim to :) klasika mi prijde vic mydlova, silnejsi, elegantnejsi. V Premiere tolik mydla necitim, je lehci, citim v ni lehkou vanilku. Nosim obe, klasika na mne drzi vyborne, Premiere trochu min.
Misia EdP
Bez pudřenky ani ránu …
Vůně dřevěného šuplíku plného šminek, vůně pudřenky, vůně krémové rtěnky … všechno co moje holčičí já rádo má.
Misia voní sladce po růžích a fialkách a sametově po kosatci. A celé je to pudrové, tak trochu retro, koketérií lehce šmrncnuté, prostě ryze ženské a krásné!

Gabrielle
Rozsvítím si svět …
Nadechnu se, ponořím do květinové lázně a zpod přivřených víček vidím, jak svítí svět. Žlutě a bíle ...
Ve své podstatě je Gabrielle jednoduchá vůně, což jí však neubírá na kráse. Sluncem prohřátá a několika droboučkými kapkami medu slazená květinová romance se špetkou rozvernosti.

Četla jsem tolik zklamaných komentářů k této vůni, až mě to trochu překvapuje. Pro můj nos má Gábina své kouzlo, líbí se mi.
N°22 EdT
Já madam …
Ostrá do citrusova laděná mýdlovost dá nosu slušnou ránu, přinejmenším tomu necvičenému, a aby toho nebylo málo, tak nám mydlinky na pár okamžiků ještě zhořknou. Ovšem kdo se nelekl, ten neutekl a dobře udělal. Netrvá to dlouho a už tu máme skutečně krásné květinové srdce vonící až nektarově, které je zlehka proslazené nadýchanou vanilkou.
Nepřístupná madam? Ale kdež, to je jen na oko ...

Korsičanka uvidíme.
Ale myslím, že zůstanu u klasiky. Podle recenzí je Essence víc krémová a bílokvětinová. Mně vyhovuje svěžest té původní. Ale zvědavá jsem moc a na vyzkoušení se moc těším.
Ano, je víc krémová, je trochu sladší a taková zaoblenější. Líbí se mi obě verze, obě si s mojí kůží rozumí.
Můžete někdo, prosím, srovnat
Chanel No.5 EdP
a
Chanel No.5 Premiere.?
Je rozdíl i v intenzitě a výdrži.?.
Já teda intenzivnější a víc držící vnímám určitě klasiku než současnou Premiere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)