Chanel

22. srpna 2014 16:07
Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 13. října 2019 11:21

Cervanek Ty jo, já byla 50 m od něj a říkala jsem si, co bych tam oňuchávala, když vše znám.  To se příště dojdu dát nastříkat - z vialky to není ono, i když taky boží:)

Cervanek
13. října 2019 11:57

Korsičanka stříkat to nestříká, mají origo flakónek, ale jen běž, běž

(oni i vědí, že se bude otevírat butik na Pařížské 22 na jaře, ale Douglas je Douglas

- je to jiný svět a taky je štve, že se u nás vše prodává dráž než všude jinde ve světě)

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 13. října 2019 12:27

Cervanek Já jsem si říkala, že asi stříkací vzorky od extraitu nebudou, ale co kdyby... Tak se zas máznu ze své vialenky, no

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 22. října 2019 22:56

Korsičanka Tak mě na to potírání obvykle také moc neužije, ale extraitu Coromandelu v tomhle ohledu asi udělím čestnou výjimku, jelikož dnešní odpolední dvojité lehké ťupňutí od slečny v Douglasu cítím na zápěstí lehce ještě teď a je opravdu se teda povedl!

Offline Korsičanka
13120 příspěvků moje polička 23. října 2019 09:40

wendulka  Proto se mi jako náplast -nesmím to zakřiknout - povedla výměna mé vůně za Coromandel EDP

Offline milacka
5817 příspěvků moje polička 23. října 2019 20:29
Reakce na Cervanek:

V pátek jsem se jen na skok dostala do Douglasu na Příkopech,

kde mají jediný čistý parfém Les Exclusifs de Chanel

Coromandel a vyzkoušela jsem ho - je to krása nebeská (voněl mi až do druhého dne do rána)

navýšení ceny zde mi vychází cca o Kč 300,00 - podle toho jak počítají směnný kurz.

​Aká je jeho cena? Nutne potrebujem nový flakón, zima bez Coromandelu nie je ani zimou a v mojom flakóne je už len pár kvapiek.

Offline Biely kvet
4107 příspěvků moje polička 23. října 2019 20:45
Reakce na domenica:

​Flakón na obrázku je baccarat, 50 ml flakón za 10.000 €.

Dostupný je ale už i "běžný" 15 ml flakónek za 230 €.

​Monika písala pár stránok dozadu...

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 15:57

Můžete někdo, prosím, srovnat

Chanel No.5 EdP

a

Chanel No.5 Premiere.?

Je rozdíl i v intenzitě a výdrži.?.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 16:56

Miru Porovnat asi moc nedokážu, ale klasická Pětka je pro mě jednoznačně krásnější a zajímavější. Premiérce jsem na chuť nepřišla, i když jsem se o to několikrát poctivě snažila.

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 16:59

Dalia 

děkuju

Taky mám klasiku EdP moc ráda, Premiére si vybavuji jako podstatou jemnější variantu...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 17:08

Miru Ale i toaletka je nádherná a má výdrž.

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 17:09

Dalia 

...toaletkou jsem začínala... ALe pak jsem měla párkrát EdP a už toaletku nechci, no...

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 17:23

Miru neumim o parfemech moc psat, ale zkusim to :) klasika mi prijde vic mydlova, silnejsi, elegantnejsi. V Premiere tolik mydla necitim, je lehci, citim v ni lehkou vanilku. Nosim obe, klasika na mne drzi vyborne, Premiere trochu min. 

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 17:24

Lamicka 

...děkuju moc!.

Já si to právě takhle nějak představuju taky

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 10:19

Misia EdP

Bez pudřenky ani ránu …

Vůně dřevěného šuplíku plného šminek, vůně pudřenky, vůně krémové rtěnky … všechno co moje holčičí já rádo má.

Misia voní sladce po růžích a fialkách a sametově po kosatci. A celé je to pudrové, tak trochu retro, koketérií lehce šmrncnuté, prostě ryze ženské a krásné!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 13. ledna 2020 18:06

Gabrielle

Rozsvítím si svět …

Nadechnu se, ponořím do květinové lázně a zpod přivřených víček vidím, jak svítí svět. Žlutě a bíle ...

Ve své podstatě je Gabrielle jednoduchá vůně, což jí však neubírá na kráse. Sluncem prohřátá a několika droboučkými kapkami medu slazená květinová romance se špetkou rozvernosti.

Četla jsem tolik zklamaných komentářů k této vůni, až mě to trochu překvapuje. Pro můj nos má Gábina své kouzlo, líbí se mi. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 14. ledna 2020 11:54

N°22 EdT

Já madam …

Ostrá do citrusova laděná mýdlovost dá nosu slušnou ránu, přinejmenším tomu necvičenému, a aby toho nebylo málo, tak nám mydlinky na pár okamžiků ještě zhořknou. Ovšem kdo se nelekl, ten neutekl a dobře udělal. Netrvá to dlouho a už tu máme skutečně krásné květinové srdce vonící až nektarově, které je zlehka proslazené nadýchanou vanilkou.

Nepřístupná madam? Ale kdež, to je jen na oko ...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 14. ledna 2020 15:53
Reakce na Paris:

Korsičanka uvidíme. Ale myslím, že zůstanu u klasiky. Podle recenzí je Essence víc krémová a bílokvětinová. Mně vyhovuje svěžest té původní. Ale zvědavá jsem moc a na vyzkoušení se moc těším.

​Ano, je víc krémová, je trochu sladší a taková zaoblenější. Líbí se mi obě verze, obě si s mojí kůží rozumí. 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 14. ledna 2020 16:00
Reakce na Miru:

Můžete někdo, prosím, srovnat

Chanel No.5 EdP

a

Chanel No.5 Premiere.?

Je rozdíl i v intenzitě a výdrži.?.

​Já teda intenzivnější a víc držící vnímám určitě klasiku než současnou Premiere.