Meo Fusciuni

28. února 2020 16:20
Offline MS61
70 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 12:47

Dneska Buio v celé kráse sveho balení na pražském srazu. Se musím pochlubit. :-) Teda, jenom jestli jsem ta správná OSOBNOST. Uvidíme...

Michal

P.S. Začíná mě lákat Last Season. A to je fakt problém!

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 06:36

MS61 Jak jsi uspěl s Buio ?

Last Season bych chtěla cítit na někom živém, aby to nevonělo jako ..., no viz moji recenzi...

Offline MS61
70 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 17:36
Reakce na Fleur:

MS61 Jak jsi uspěl s Buio ?

Last Season bych chtěla cítit na někom živém, aby to nevonělo jako ..., no viz moji recenzi...

Fleur Líbila se, ale na ruce jsem ho měl asi jen já.  :-) Já jsem maximálně spokojený, což  je známá věc. Last Season vidím spíš na odstřik. Porci. Zatím, ale červíček pokušení hledá.

Mi

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 18:30

MS61 Škoda, že nedělá i nějaká cestovní balení. Nestojím tedy zrovna o Last Season, ale některou jinou bych si klidně v malém balení pořídila.

Offline MS61
70 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 19:25

Mě se líbí testovací balení. U této značky stojí za to možnost otestovat si víc než jen potenciální kauf.

https://www.vava-voom.cz/parfemy/discovery-set-meo-fusciuni/

Chybí tam, myslím,  novější Buio, Last Season a Viole Nere. Varanasi (skvělé!) naštěstí neopomenuli.

Michal

Offline Fleur blogger
6566 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 20:11

MS61 Já je mám důkladně prozkoušené všechny, takže tu testovací sadu bych nevyužila, ale kdyby bylo 10 ml balení na normální chvilkové nošení, to bych brala.

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 08. listopadu 2024 14:04

andry Korsičanka jak vidím, že byste Buio rády zkusily, tak to bylo přesně to, co mě ve středu na srazu napadlo Vůně krásná, ale mě by zabila... tipuji si, že vás by byla úplně v pohodě