Ďakujem, takáto informácia ma potešila.
Ako dlho putovala zásielka k tebe?
Ale zas nemusíš řešit délku a in nebo out![]()
to nemusim. jen, jestli se hodí do horka, do zimy, na ráno, na večer, na vánoce, na ženskou, na chlapa... moc pačuli, málo vanilky... a furt nevim co znamená půlka těch ingrediencí;-)
Já se vždycky zarazím nad pojmem "indolický jasmín", zní to jako nějaká invektiva, idiotický, impertinentní. Nebo naopak indulgence? A je nějaký neindolický?![]()
vidíš, tak nad tím jsem nepřemýšlela, neznámé slovo jsem vyhodnotila že to bude něco podobného jako "absolutní"
a ono zatím....indoly jsou látky obsažené třeba v hnijících látkách![]()
Viktorka to našla správně. Indol v čisté formě voní intenzivně naftalínově, případně kafrově. V bílých květinách jako jasmín, tuberóza nebo pomerančový květ to znamená, že jejich vůni doprovází hnijící živočišný, až lehce fekální tón.
njn, a proto asi v Edenu a většině "zahrad" mám prostě kousek kompostu:D
Díky. Já si to pochopitelně taky hledala, nutno přiznat, že mně lehká vůně hniloby neodpuzuje. Ale pořád mi nebylo jasné, jestli je to terminus technicus, nebo sofistikovaná urážka. I když ono se to asi nevylučuje.:-))
Tak, tak
. Llepší demonstrativní příklad jsi nemohla vybrat![]()
.
Haha a víš, že už mě to taky napadlo, že bych nějakému smraďochovi řekla: "Ty indole."![]()
och díky, já jsem ráda že jsem se taky dozvěděla něco nového:-)
Sweet Potato vidíš a já si myslela, že když ty vůně někomu sednou tak to znamená že to takhle necítí. fakt je, že na někom jiným bych asi takový detail nezachytila, takže mi to může být fuk:-)
![]()
Teda, vy jste mě pěkně vystrašily
. Jasmín a ještě indolickej, toho bych se pěkně bála.
Haha a víš, že už mě to taky napadlo, že bych nějakému smraďochovi řekla: "Ty indole."![]()
Super nadávka
Jen bych ji nesměla spojit s mým oblíbeným jasmínem/pajasmínem:)
Jazmín vo vôňach zbožňujem, ale nie INDOL![]()
A dnes sa vytešujem
, onedlho budem šťastnou majiteľkou Stilettos on Lex (máš na tom zásluhu) a na poličke by som neskôr videla rada aj Néu a Bella Donnu. Néa by ma zahrievala v zime. Bellu Donnu som neskúšala, ale zloženie sa mi páči. Verím, že by ma nesklamala.
Darinko, mám radost s tebou!
Stilettos on Lex je čarovná vůně. Užívej si ji! ![]()
Néa i Donna jsou nádherné a po obou toužím také. Časem bych je ráda přesunula z tužebníku na poličku. Když těch tužeb je stále tolik ...
Mám velkou radost, že to klaplo, zlato
Bella Donna je pro mě neúnosně sladce těžká, ale tobě by mohla sednout![]()
Aj ja blahoželám
Stilettos ma zaujal už u teba a pri poslednej návšteve 1907 som si ho zamilovala.
Ďakujem Dali, budem si ju užívať na dovolenke, o to viac sa na ňu teším.
Tie túžby sa priamo úmerne zvyšujú skúšaním nových vzoriek. A čakajú ma Košice, domov by som sa chcela vrátiť s ďalším parfumovým úlovkom.
MiJo, tento nákup prebehol vďaka tebe, ďakujem, si jednoducho akčná žena![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.