Díky. Koukala jsme od té značky na jedny lodičky (a ještě šířka F), tak to raději nebudu ani zkoušet.
Bot není nikdy dost
Já mám od téhle značky bordó lodičky a jsou neskutečně pohodlné.
Ale Vy máte asi dost úzkou nohu? Pokud je třeba, jak bylo napsáno, koupit půl číslo, byla bych v pytli.
a mas svou obvyklou velikost? ja furt vaham co s nema podniknout... zatim jsem nenasla jiny co by mi tak vyhovovaly:-/ pohodlny jjjjjjjj:-)) jeste zkusim asi silikonovy lepitko co se dava do lodicek za patu
Bud lepitko nebo kozenou anatomicky tvarovanou vlozku? (nebo jinou vyhovujici) Tim by se to dalo taky vyresit, obzvlast u uzavrenych bot.
Poraďte prosím, kam v Praze pro Converse? Destroy?
Kdyz uz jsme u tech bot, nakupuju zrovna Birkenstock. Radsi jsem prestala pocitat kolik jich mam ![]()

Já prosím nemám ani jedny? Měla bych změnit názor
?
No to zalezi jak ti sedi a jestli se ti libi. Pro me to jsou neskutecne pohodlny boty a sedi mi. A taky se mi libi ke casual vecem.
Líbí se mi, jen netuším, jsou-li pohodlné.
Jednoducha pomoc, nekde vyzkouset.
Měla. Nevím proč, ale na noze mi přijdou strašně sexy. Letos jedny určitě plánuju :) Mám jedny stejného "střihu" a fakt dělají pěkný nárt.
Ja čtvery,z toho dvoje uz dost za zenitem (nejlepsi jsou gizeh,ale po 8 letech uz je na nich trochu žralok,takze taky budu potřebovat novy)
po 8 LETECH??? jak casto je nosite? Ja mam dvoje Gizeh onoseny tak po 2 letech urcite, ale litam v tom porad teda. No mam jich tedka asi 5 nebo 6? To nepocitam ty novy, ehm, je to asi nemoc.
Nosím hodne,ale uz jsou fakt docela strasny.ale mne se boty moc nenicej.taky je mozna v Praze o kus kratší sezóna
A koupila jsem si na léto sandály a trochu me štvou,protoze maj dost dlouhej pasek kolem paty,pritom na délku jsou OK,tak jsem zvedava,jestli mi v tom při chůzi nepojede noha dozadu, ,ty gizeh jsou tvarovaný tak dobre,ze se v tom noha nehne,tak doufam,ze to půjde
Sandaly Gizeh co jsou i zezadu? Nebo jiny co jsou zezadu? (jako s paskem)
Me Gizeh sedi nejlip, miluju je. Jeste pak ty Arizony jsou cajk celkem.
Tady je sezona tak brezen - Listopad, kdyz se zadari, dneska mam Tomsy teda, na sandale to jeste neni. Coz je s podivem, grrrr.
Ale to je taková "volnočasová" obuv, ne? Nějak si je nedovedu představit v kombinaci s běžným oblečením do města. Ale mohu se mýlit, neb je tedy nevlastním.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)