drahá starší scera
Bot není nikdy dost
Mam Bierkenstock mezi prsty ve stříbrné barvě, nosím je celý léto, jsou úžasně pohodlné a jo, i do města.
A kupodivu se skvěle kombinujou.
souhlasim,mam troje zlaty,ruzovy a zeleny.A opravdu to vypada a kombinuje se dobre,ale jen ty mezi prsty,normalni pantofle se mi nelibi.
Jo, ty stříbrné mi kupodivu taky přijdou nejkombinovatelnější. Jinak jsem včera zkonstatovala, že metalické boty se na nás valí jak lavina. Loni to ještě bylo celkem decentní, v matu (taky jedny bílo asi bronzové tenisky mám), letos nám to na slunci všem vypálí sítnice. Ostrý lesk a kombinace stříbra, zlata, uf.
Zarinya Zelené říkáš? Hmm...
jo,zelene "lakovky",ty jsou moc hezke,ale kupodivu se nejhur kombinuji.:-/
Nejlip ty zlate,ale je to jak pises spis ta matna zlata.
Taky sem koukala jak se vsude vsechno blysti,az skoro moc.Mam zasobu z lonska a letos uz do novych blyskavych bot nejdu.A jsme tu tak trochu o rok pozadu.:-D V Recku uz letos je v mode modra,bezova,ty blyskave uz trochu tabu,a to tak je,ze tady to dojde za rok.
Tak snad to rychle přejde. Ono by to bylo dost legrační, kdyby se to přemnožilo a třeba v tramvaji měla půlka lidí zlaté boty a druhá stříbrné.
Ty moje jsou teda spíš matné stříbro, žádnej alobal.![]()
![]()
ad madrid: bota rozhodne placa. mi to teda vubec nevadi, evokuje mi to leto a prazdniny a vylozene nepohodlny nejsou. na dlouhy trasy je ozkouseny nemam, to prave nosim gizeh.
Šaty jsem u GAPu sice zatím nekupovala, ale teď jsem si tam pořídila 3 lněné košile a musela jsem M vyměnit za S.
sorry, že tak s odstupem, mám 37 a tu jsem objednala. Sedí mi skvěle.
je a ja uz nevim, na co jsem se ptala:-)) ale dekuju
Jestli sedí velikost ![]()
nojo ale u jakych bot![]()
znacka Sagan z eobuvi, myslim se tu na ni nekdo ptal, tak asi muzu doporucit pokud jde o provedeni - ta velikost se ale obavam ze bude fakt pulcislo a ze 37 budou maly:-( u uzavrenejsich by to nevadilo, jenze je mam jako pantofle![]()
Totok
ajooo:-))
Kdyby si chtěl někdo nohy zlámat.. ![]()

V těch se nechodí!
Na ty se jen kouká, hezká dekorace do bytu ![]()
@rozarka v těch se správně sedí na barové stolicce. Doprava tam s zpět limuzínu. .-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)