Předpokládám, že strup byste ze svého drahého nesloupla a pak neslupla....
Hrůza a děs :-)
Tu reklamu neznám, takže doteď mi nevadilo o ní číst. Nic jsem si nepředstavovala. Teď jste to (mě) ovšem zabila :-D
Od dětí jsem pochytila, jak být správně nechutná...
![]()
Pardon, musela jsem.
Doted jsem si myslela, ze spravne nechutna jsem ja, kdyz s kamaradkou probirame u jidla vyvrhovani danka, prujem naseho psa nebo hnisave rany jejich pribuznych, ale tak ne no :-)
Předpokládám, že strup byste ze svého drahého nesloupla a pak neslupla....
ja urcite nie, aj ked moje vlastne strupy ma vzdy iritovali a irituju dodnes. aplikovat to na druhych, akokolvek blizkych si nechcem ani predstavit
vyssi level je uz len pucit jebaky cudzim ludom, a ze poznam dost zien, co sa v tom vyzivaju - a nie, nie su to kozmeticky
No to je taky případ. Maxa a jeho ofinka:) Ale tak kdyby to konečně shodil, tak je to taky normální chlap.
Teď jste to u dala korunu
To už z hlavy nedostanu...
Dětem to fuk není, děti to zajímá. Alespoň ty naše mají neuvěřitelnou schopnost v tom všem informačním ruchu vyhmátnout ta správná slova - nadávky, sexismy,... A pak to v nejméně vhodnou chvíli použít, nebo trvat na vysvětlení. Reklama na clavin i nesrozumitelná vagina u nás tedy proběhla.
Naštěstí teď máme právě období sexuální osvěty, takže "ďábelská erekce" mě už nemůže rozhodit. Koupila jsem nedávno takovou vypečenou knihu pro děti, kde je těch informací snad i zbytečně moc...
Dětem to fuk není, děti to zajímá. Alespoň ty naše mají neuvěřitelnou schopnost v tom všem informačním ruchu vyhmátnout ta správná slova - nadávky, sexismy,... A pak to v nejméně vhodnou chvíli použít, nebo trvat na vysvětlení. Reklama na clavin i nesrozumitelná vagina u nás tedy proběhla.
Naštěstí teď máme právě období sexuální osvěty, takže "ďábelská erekce" mě už nemůže rozhodit. Koupila jsem nedávno takovou vypečenou knihu pro děti, kde je těch informací snad i zbytečně moc...
nezapomenu, jak jsem si jednou sama naběhla na vidle: jely jsme s dcerou (plným) autobusem kolem nemocnice, kde se narodila, tak jsem ukazovala za okýnkem "dívej, tady ses narodila, tamta budova..."
- no mami, a jak jsem se narodila, jak se vlastně rodí děti? :-)
áno, áno, napríklad moja mama, pamätám si, ako ma počas puberty naháňala po byte :-)
No to je taky případ. Maxa a jeho ofinka:) Ale tak kdyby to konečně shodil, tak je to taky normální chlap.
Teda nedovedu si predstavit, co by z nej v mych ocich udelalo normalniho chlapa. Pro me je to level "nepomuze ani svecena voda", takze naka ofinka, tss ... ;-)
Tak normální je asi zavádějící pojem. Já myslela, že když se amputuje ofinka, bude to VÝZOREM průměrnej chlap... vč. těch hadrů.
Nejste v tom sama. Takze reklamu na clavin uplne nesnáším.
Nedavno me ale pobavil manzel. Prisla za mnou 8 leta dcera s dotazem proc klukum stoji. U ni je dulezita jasna, vecna odpoved,aby uz nemohla mit doplnujici otazky. Takze se s tim moc neparu. No a druhy den ji manzel u neceho vysvetloval jak deti nosi čáp nebo vrana. Tak jsem mu musela vysvetlit, ze uz jsme v tomhle tematu daleko dal. ![]()
Já si vždycky říkám, že naše obludy jsou na tyhle všetečné dotazy ještě malé a vždycky jsem nepříjemně překvapena. Naposled to byl dotaz na vložky, chvíli jsem se snažila mlžit, ale pak jsem to vysvětlila natvrdo a byl pokoj.
Člověk to tady nechá bez dozoru a vy už si zas koledujete o přednášku o trendech a stylu
No, já se nezapojím, jsem již poučena, minule jsem si to musela vyžrat za všechny ![]()
Tak u Maxy si musím odmyslet celou hlavu, ten výraz "Dolph Lundgren" mi vadí hodně. Jinak postava super, to zase v jeho věku oceňuju. A Víťa... už dávno jsem psala, pokud by přestal blbnout a začal sportovat, byl by z něj krásnej chlap. Ale obávám se, že už je příliš pozdě.
Ad Skittles: Teda vy jste mi daly... hnusná reklama mě také připravila o chuť na jediné bonbony co jsem si občas koupila. A teď ta další srovnání, no, prostě Skittles už ne :-) Ještě jak jsou obě ty děti takové buřtíkoidní, blebleble.
Už to opravili. ![]()

Máme tu vlákno Jazykové přestupky
tohle bylo myšlené jako hrůza a děs v módě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)