Hrůza a děs :-)

14. zaří 2014 21:50
Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 18. října 2016 17:25
Reakce na dzizisketa:

Vzhledem k tomu, jaké části těla si partneři olíbávají a jaké tělní tekutiny si vyměňují (a tím nemyslím šampaňské v pupíku), mne skittlesničky vůbec nepohoršují :D

Předpokládám, že strup byste ze svého drahého nesloupla a pak neslupla....

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 18. října 2016 18:50
Reakce na Emerald:

Tu reklamu neznám, takže doteď mi nevadilo o ní číst. Nic jsem si nepředstavovala. Teď jste to (mě) ovšem zabila :-D

Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 18. října 2016 19:00
Reakce na šťastná13ka:

Od dětí jsem pochytila, jak být správně nechutná...

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 18. října 2016 19:05
Reakce na Emerald:

Pardon, musela jsem.

Doted jsem si myslela, ze spravne nechutna jsem ja, kdyz s kamaradkou probirame u jidla vyvrhovani danka, prujem naseho psa nebo hnisave rany jejich pribuznych, ale tak ne no :-)

Offline chupacabra
19 příspěvků moje polička 18. října 2016 19:33
Reakce na Emerald:

Předpokládám, že strup byste ze svého drahého nesloupla a pak neslupla....

ja urcite nie, aj ked moje vlastne strupy ma vzdy iritovali a irituju dodnes. aplikovat to na druhych, akokolvek blizkych si nechcem ani predstavit

vyssi level je uz len pucit jebaky cudzim ludom, a ze poznam dost zien, co sa v tom vyzivaju - a nie, nie su to kozmeticky

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 18. října 2016 19:50
Reakce na šťastná13ka:

No to je taky případ. Maxa a jeho ofinka:) Ale tak kdyby to konečně shodil, tak je to taky normální chlap.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 18. října 2016 19:51
Reakce na Emerald:

Teď jste to u dala korunu To už z hlavy nedostanu...

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 18. října 2016 19:56

Dětem to fuk není, děti to zajímá. Alespoň ty naše mají neuvěřitelnou schopnost v tom všem informačním ruchu vyhmátnout ta správná slova - nadávky, sexismy,... A pak to v nejméně vhodnou chvíli použít, nebo trvat na vysvětlení. Reklama na clavin i nesrozumitelná vagina u nás tedy proběhla.

Naštěstí teď máme právě období sexuální osvěty, takže "ďábelská erekce" mě už nemůže rozhodit. Koupila jsem nedávno takovou vypečenou knihu pro děti, kde je těch informací snad i zbytečně moc...

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 18. října 2016 20:15
Reakce na Camp_L:

Dětem to fuk není, děti to zajímá. Alespoň ty naše mají neuvěřitelnou schopnost v tom všem informačním ruchu vyhmátnout ta správná slova - nadávky, sexismy,... A pak to v nejméně vhodnou chvíli použít, nebo trvat na vysvětlení. Reklama na clavin i nesrozumitelná vagina u nás tedy proběhla.

Naštěstí teď máme právě období sexuální osvěty, takže "ďábelská erekce" mě už nemůže rozhodit. Koupila jsem nedávno takovou vypečenou knihu pro děti, kde je těch informací snad i zbytečně moc...

nezapomenu, jak jsem si jednou sama naběhla na vidle: jely jsme s dcerou (plným) autobusem kolem nemocnice, kde se narodila, tak jsem ukazovala za okýnkem "dívej, tady ses narodila, tamta budova..."

- no mami, a jak jsem se narodila, jak se vlastně rodí děti? :-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. října 2016 20:19
Reakce na chupacabra:

áno, áno, napríklad moja mama, pamätám si, ako ma počas puberty naháňala po byte :-)

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 18. října 2016 20:50
Reakce na Camp_L:

No to je taky případ. Maxa a jeho ofinka:) Ale tak kdyby to konečně shodil, tak je to taky normální chlap.

Teda nedovedu si predstavit, co by z nej v mych ocich udelalo normalniho chlapa. Pro me je to level "nepomuze ani svecena voda", takze naka ofinka, tss ... ;-)

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 18. října 2016 20:59
Reakce na šťastná13ka:

Tak normální je asi zavádějící pojem. Já myslela, že když se amputuje ofinka, bude to VÝZOREM průměrnej chlap... vč. těch hadrů.

Offline bustik
61 příspěvků moje polička 20. října 2016 21:00
Reakce na Camp_L:

Nejste v tom sama. Takze reklamu na clavin uplne nesnáším.

Nedavno me ale pobavil manzel. Prisla za mnou 8 leta dcera s dotazem proc klukum stoji. U ni je dulezita jasna, vecna odpoved,aby uz nemohla mit doplnujici otazky. Takze se s tim moc neparu. No a druhy den ji manzel u neceho vysvetloval jak deti nosi čáp nebo vrana. Tak jsem mu musela vysvetlit, ze uz jsme v tomhle tematu daleko dal. 

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 20. října 2016 22:49

Já si vždycky říkám, že naše obludy jsou na tyhle všetečné dotazy ještě malé a vždycky jsem nepříjemně překvapena. Naposled to byl dotaz na vložky, chvíli jsem se snažila mlžit, ale pak jsem to vysvětlila natvrdo a byl pokoj.

Offline Cinkitoo
23 příspěvků moje polička 20. října 2016 23:16

Člověk to tady nechá bez dozoru a vy už si zas koledujete o přednášku o trendech a stylu  No, já se nezapojím, jsem již poučena, minule jsem si to musela vyžrat za všechny 

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 21. října 2016 13:29
Reakce na Camp_L:

Tak u Maxy si musím odmyslet celou hlavu, ten výraz "Dolph Lundgren" mi vadí hodně. Jinak postava super, to zase v jeho věku oceňuju. A Víťa... už dávno jsem psala, pokud by přestal blbnout a začal sportovat, byl by z něj krásnej chlap. Ale obávám se, že už je příliš pozdě.

Ad Skittles: Teda vy jste mi daly... hnusná reklama mě také připravila o chuť na jediné bonbony co jsem si občas koupila. A teď ta další srovnání, no, prostě Skittles už ne :-) Ještě jak jsou obě ty děti takové buřtíkoidní, blebleble.

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 22. října 2016 08:42
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 22. října 2016 12:31
Reakce na Candance:

Už to opravili. 

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 23. října 2016 11:45
Reakce na Candance:

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 23. října 2016 12:19
Reakce na Candance: