...tak pardooon
Nechci pusobit psych. újmu...![]()
...jooo nooo...
Už se těším, až nás tady zase vyhmátne! :-)
První muž na Parfumánii?
Nebo je tady nějaký jiný?
Ty jo, to by mě vlastně zajímalo, jestli jsou tady nějací chlapi....domácí určitě budou vědět.
Jakou tomu davas sanci, ze se tu objevi? ![]()
Aspon je duvod koupit novou! ... Zvedavost je potvora, co? ![]()
Já se spíš divím, že tu ještě není! :-D
já musím říct, že takhle zpětně mi přijdou docela dobrý ty jeho první ještě studentský modely ze začátku blogu, bylo to takový docela dekadentně ujetý a vtipný
Ale ty jeho současný přislizlý modely devadesátiletého elegána mi přijdou taky děsný
a ty jeho kšandy na košili, co má teď na úvodní stránce, čtu už poněkolikátý jako shit stays, ach jo

Ta první fotka mi přijde tak trochu jako parodie na Zaca Effrona. Omlouvám se, ale bylo to silnější než já
.
...jo, přesně.!.
Ty jo, to by mě vlastně zajímalo, jestli jsou tady nějací chlapi....domácí určitě budou vědět.
Jsou
. Dva. Jen moc nepřispívají, protože jsou tu dost v menšině
. Ale za to chodí nárazově na naše parfémové srazy v Praze, když jim to vyjde a skvěle se tam s nimi povídá.
Tak se třeba osmělí, když je tu teď tak živo. ![]()
Zato na té druhé fotce poříd vidím Haštala Nejspíše z Nevídaných akademiků od Pratchetta (Zeměplocha).
Kamaradim s Vitovou kamaradkou! Az dneska jsem to zjistila diky facebooku. Ty ztraceny roky v nevedomosti uz mi nikdo nevrati.
Vita, ach Vita ... Muj tip: vysoky a tmavovlasy. Poslat ho prevlict a umejt a zeru ho :-D
A oholit. ![]()
Uff, já jsem věděla, proč na MP nechodím do celebritího vlákna a neznám tyhle postavičky. To už radši všechny ty hipstry, co vypadaj jak dřevorubci nebo norší rybáří. Ten chlap je fakt směšnej, zvlášť ta fotka se slamáčkem je k popukání. To nosí i mezi lidi? To snad ne, že ne? Že to jen jenom vtípek na focení? :-))
Chudak Vita.
preci jen na mp mu bylo venovano misto sic v pekelnych,ale celebritach!Tady to dotahl do vlakna "hruza a des"![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.