miru, ten blog si projdi, uvidis nevidane, ale i ja, jako znacne otrla osoba, ktera ho kdysi na mp uvedla, ti v dobrem radim, davkuj si to postupne ![]()
Hrůza a děs :-)
Ja to s tou klobasou nechapu :(
Já pořád doufám, že Víta je jen parodie, že je to ve skutečnosti úplně normální chlap v kalhotách správně velikosti. Zatím mě ale nepřestává fascinovat.
Jo Víťa fashionista mě taky fascinuje, tak nějak zvráceně :D Já na jeho článek narazila někdy kdysi, když si stěžoval, jak špatně chodí češi oblíkaní ale teď mi přijde, že ten jeho "styl" je ještě horší....
...ach, tak to je nebezpečná diagnóza...
...rada bych, dekuju
Ale ja to pomalu nestihám tady a jeste k tomu neco dalsiho, ale aspon tam jeste juknu urcite...
To se nedělá toto! Jsem si polila bílou košili černým čajem! V práci! Tak dík teda ![]()
Pouhé přísloví, trocha lidové slovesnosti. Kdyby kdyby...
Mně se Víťa líbil v začátcích, to ještě nebyl tak odulý... Podezírám jej, že nakupuje pořád ve stejné konfekční velikosti a jen si nevšímá, že už to pánské M prostě neobleče. A tenkrát to byl ještě pěkný chlap, fakt že jo

on taky na některých fotkách vypadá jako strašná korba, to mi u něj přijde, že má některý rysy až takový komiksový a pak to úplně zabije nějakýma obtáhlýma krátkýma kalhotama a navoskovaným nakrouceným knírem :-D
ale třeba tohle mi přijde dobrý

Víťu jsem nedávno potkala. Postava mi prisla normalni, ale vypada jako svoje vlastni karikatura, lazensky svihak a H.Poirot v jednom. Zvlastni osoba.
Takovej hezkej kluk... to byl.
Hehe, jak vidím ty mříže na pozadí, přijde mi to, jako by ho právě pustili z lochu, oblečení, co se našlo, bez ponožek, taška s osobními věcmi.![]()
já jsem tu fotku dala kvůli tomu, že mi na ní přijde strašně vobrovskej, což na jinejch fotkách vypadá tak přisraženě
viem, že ľudia sa rôzne vyvíjajú a experimentujú, ale tento vývoj je skutočne nešťastný ![]()

Věřila jsem, že takovou větu nikdy nemůžu napsat, ale na těch starých fotkách se mi Víťa LÍBÍ.
viem, že ľudia sa rôzne vyvíjajú a experimentujú, ale tento vývoj je skutočne nešťastný ![]()

Ale když vydrží takových 30 let, tak mu to bude v tom slamáčku zase slušet![]()
on taky na některých fotkách vypadá jako strašná korba, to mi u něj přijde, že má některý rysy až takový komiksový a pak to úplně zabije nějakýma obtáhlýma krátkýma kalhotama a navoskovaným nakrouceným knírem :-D
ale třeba tohle mi přijde dobrý

...s tim se ztotoznuji.
A pak i s tim, co pise v poslednim radku na teto strane Lamicka.
A v tom černem je fakt kus.!
(škoda, že u tohonezůstal...,
leda by ho vylozene bavilo stylizovat se do te soucasne v podstate komicke role/podoby)
No uf, tolikrát za sebou Víťa a zase Víťa, dámy, dobrého pomálu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)