Vyžraný od myší
Nechutná chlupatina, fakt jako půdní nález... člověk by řek, že v rodině monackýho knížete budou mít na pořádný botky.
Vyžraný od myší
Nechutná chlupatina, fakt jako půdní nález... člověk by řek, že v rodině monackýho knížete budou mít na pořádný botky.
Kde žiješ, brouku? To je in už dávno! ![]()
edit: a levný ty chlupatice rozhodně nejsou!
No kurnik to jsou pálky. Tak člověk si holí nohy jak vzteklej, aby pak stejně - eště k tomu za děsný prachy - vypadal jak neandrtálec?
Zvlášť pohledný to teda neni...
Vnučka Grace Kelly... jako outfit pro mladý děvče celkem obstojnej, ale cococococococoCO to má na nohách?!

Ale zase bez nich by si jí možná nikdo nevšiml. Takhle si zajistila pozornost.
Tak určitě!
Jo, to je ona. S hodnocením tatíka rovněž souhlasím ![]()

Vždycky mi připadal jako sňatkovej podvodník a hochštapler.
Fakt? Já v ní vidím toho starýho, manžela od Grace.
Narazila jsem na toto

Je to z Instagramu, slečna si říká veronica biasiol, je z Liberce (ale prý je to model a italian, ha
) a nejvíce mne dostal komentář "přirozená krása".
Jakože cože? Proč má ta slečna místo obočí dvě housenky? Proč má kolem hlavy hnědé fleky jako od barvy? Proč má konturovací tužku tmavší než zbytek rtů?
Samé otázky, já z toho snad neusnu![]()
Jestli se chcete pobavit, doporučuju tohle video - geniální parodie na podobný kikiny ![]()
... a tady to je taky dobrý! ![]()
rehocem sa tu ako trubka... neviem ci viac na hlaskach alebo na stetcoch ![]()
Jestli se chcete pobavit, doporučuju tohle video - geniální parodie na podobný kikiny ![]()
... a tady to je taky dobrý! ![]()
Ježiši :D Sej Roška byla často doporučovaná i na pekle, ale neměla jsem odvahu (jsem trochu divná, vadí mi "povídací" videa, málokdy mi sedí obsah, hlas nebo dikce a nemám u toho bezbřehý pocit trapnosti).
Každopádně už asi hodinu sjíždím její videa a chudák mládě při kojení pěkně nadskakuje

kvíz: kdo je to? ![]()
![]()
![]()
ja som si myslela ze tam ma vulgarne vyobrazenie... ehm no nic... ono su to balony
inak by ma celkom zaujimalo ako sa v tom funguje? mne dost prekaza aj podvazkovy pas
Ja nemuzu. Nechtela jsem to otevrit, protoze jsem myslela, ze chudak holka ze sebe dela maskaru nechtene a ona je to opravdu parodie. Naked liceni, no to je bozi.
Fascinuje mě používání hnusných barevných kontaktních čoček, které jsou přirozené asi jako skleněné oko otřískané figurýny ve výloze zrušené Vesny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.