Hrůza a děs :-)

14. zaří 2014 21:50
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. listopadu 2015 12:19
Reakce na Hoolinkah:

to je fakt dobrý a opravdu trefný

A ještě k té Kate, už jsem myslela, že jsem jediná na světě, komu přijde nudná, ztrhaná a ne zrovna atraktivní.

Všichni v okolí, zmasírovaní médii, ji považují za něco extra.

A ta její ségra... normálně stará ženská, kdysi možná pohledná. Tak bych na ni koukala, kdybych nevěděla, kolik jí je.

Offline Mirka
3998 příspěvků moje polička 08. listopadu 2015 20:44
Reakce na náťa66:

Nezapomeň, že jsou to Angličanky. Krásná baba u nich vypadá jinak. Podle mě je spíš sympatická a celkem fotogenická, než krásná.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 09. listopadu 2015 19:30
Reakce na náťa66:

Holka od vedle. Grace Kelly to není, no. Mně se celkem líbí, i když pár kilo navíc by jí neuškodilo. A jinej make-up. Vypadala by "čerstvěji".

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 09. listopadu 2015 19:35

Dneska jsem cestou do práce potkala typickou českou pánskou "hrůzu a děs":

Chlápek, 50+, delší prořídlý vlasy a mroží knír s žlutým tabákovým ombré. No a přes pivní pupek se mu pnula tyrkysová "skejťácká" mikina s ohromným svítivým nápisem "HOT CHICKS".

Ugh...

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 09. listopadu 2015 19:46
Reakce na Hoolinkah:

není to ani  Diana.

A ten makeup je fakt tvrdej.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 19. listopadu 2015 08:48

Takhle se chodí na prémiéru vánočního rodinného filmu v Americe, nějaká modelka. A mimch. chtělo by to navštívit kadeřníka, ne?

Offline Mirka
3998 příspěvků moje polička 20. listopadu 2015 13:07
Reakce na naja:

Proč? Na hlavu jí stejně nikdo nekouká ...

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 20. listopadu 2015 17:19
Reakce na Mirka:

To máš vlastně pravdu. Taky způsob, jak odvést pozornost od nevydařeného ksichtu nebo vlasů

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 20. listopadu 2015 20:37

Caitlyn-William-Bruce Jenner si myslí, že je vévodkyně z Cambridge 

Fakt k nerozeznání 

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 30. ledna 2016 20:56

Netušila jsem, že dnes už i sedmnáctiletá děvčata mají potřebu nechat si uměle zvětšovat rty do kačeřích rozměrů...

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 30. ledna 2016 22:51
Reakce na wendulka:

To nezávisí na věku, ale na IQ

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 30. ledna 2016 23:51
Reakce na RoSa:

Ona je to prý nějaká fanynka Justina Biebera ze Španělska. Poslala mu nějaké svoje fotky a on je sdílel na Instagramu. Mě vlastně ani tak nepřekvapuje, že bláznivé puberťačky jsou schopné se uchýlit k ledasčemu, aby zaujaly svého idola, ale spíš víc mě fascinuje IQ jejich rodičů, že jim na to kývnou. Asi jsem v tomhle ohledu staromódně vychovaná.

Offline Mirka
3998 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 09:42
Reakce na wendulka:

Ne, že by to nebylo jedno, ale bylo to naopak. Bieber někde našel fotku toho děvčete, hledal ji a tím z ní udělal hvězdičku.

Offline Ronna
1087 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 10:23

Třeba to jsou její rty. Vypadá, že bude mít předky ještě jižněji než sama žije.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 10:46

Přesně tak, jak píšete... on ji našel na internetu,  a vyhlásil po ní pátrání, kdo to je.

Jinak se domnívám, že rty jsou její, docela k ní pasují, navíc se dají dohledat starší fotky, kde je má stejné, jen jinak nalíčené, takže nevypadají až tak "nafouklé".

Podívejme se na Angelinu...

Dle mého je Cindy,nebo jak se jmenuje, krásná holka.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 10:50
Reakce na Mirka:

Aha, já to četla na německých stránkách, že je jeho fanynka. K tomuhle už jsem se nedostala a z toho mylně usoudila, že to byla ona.  No to je jedno. Každopádně ty nepřirozeně napuchlé rty mě vyděsily. K tak malinkému oblíčejíčku, jaký má ona, se mi nelíbí.

náťa66: Na Angelinu jsem se schválně koukla pro srovnání, ale ta ke svým výrazným rtům ve svých 17 takhle miniaturní obličej neměla, takže se mi nechtělo věřit, že by tohle ještě byly rty od přírody. Neříkám, že Cindy není jinak hezká holka, ale s těmi lascivními výrazy, které má i na drtivé většině ostatních fotek, v kombinaci s těmi rty podle mě vypadá jak z laciného pánského časopisu než jako modelka. Okamžitě jsem si totiž vzpomněla na tu nejnovější členku švédské královské rodiny a její "nevybouřenou" minulost, jak jsem před časem dávala fotku barbucha. I když je mi jasné, že pro mladíčky jako Justin Bieber je přesně tohle voda na jejich mlýn a takové typy se jim líbí.

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 11:33

No já si budu dál trvat na své teorii nepřímé uměrnosti čím více pysků, tím méně IQ - a platí to bez ohledu na to, zda jsou umělé či přirozené

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 11:50
Reakce na náťa66:

...ano, je přírodní takhle a je nádherná.!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 13:44
Reakce na RoSa:

to myslíš vážně ?

Nikdo snad nemůže za to, jak se narodil.

Takže černoši mají nižsí IQ?

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 31. ledna 2016 13:47
Reakce na wendulka:

....mně se taky takový typy líbí

Navíc k mládí jde všechno, neříkám, že po čtyřicítce je takováto vizáž v pořádku.

A pořád lepší mladá krásná vyzývavá holka, než mladá šedá myš.

Tak !