"...a neméně krásnými silikony."
Já se na to numůžu dívat. Vždyť to musí bolet. Má prsa jak bárbína...a předpokládám, že to nebude o moc měkčí...
"...a neméně krásnými silikony."
Já se na to numůžu dívat. Vždyť to musí bolet. Má prsa jak bárbína...a předpokládám, že to nebude o moc měkčí...
hej, ale s tou svetlou pleťou, keď je v čiernej, mal pridať trochu na mejkape.
Asi chtěl zvýraznit svůj barevný typ "Sněhurka". ![]()
No to je křehká nevěsta a taková přirozená!!!! Pro tyto je určena nová svatební vůně od Guerlainu?
Nevím proč, ale okamžitě mi naskočila tříprsaticová Lucia Naff z Total Recall![]()
Hledám plavky, ale něco asi dělám blbě...
Minimálně budeš animálně přitažlivá ![]()
Chápu, že ona se potýká s vážnou nemocí a on, že je známý kuchař, ale to fakt kvůli tomu museli vyrazit do společnosti takhle vyhastrošení![]()
?

(www.super.cz)
Její oblečení se mi líbí, ale Zdenda je za pěknýho kašpara ![]()
Hlavně ty její boty![]()
ona rakovinu a on kabát posetý lebkama, fakt decentní
Oba mi přijdou oblečení tak, že by mohli jít rovnou do rakve. V tomhle bych nevylezla ani .... ani nevím za co. ![]()
Tvůrcem některých modelů Zdeňka Polreicha a jeho ženy je japonský návrhář Yohji Yamamota http://www.yohjiyamamoto.co.jp/

Podobný "rozruch" před několika lety způsobilo i oblečení na jejich svatbě z dílny stejného návrháře.

Každopádně mají styl a jsou nepřehlédnutelní. A když to umí nosit, proč ne?

To oblečení se mi nelíbí, ale každopádně originální to je. Pohlreichova manželka je moc krásná žena a při takové škaredé nemoci a čím vším si teď prochází vypadá úžasně, její obličej i oči doslova září. Štestím.
Tak já bych je neunosila, protože bych (kromě jiných předpokladů) neměla tu odvahu. Ale na nich se mi moc líbí a naopak si je neumím představit třeba v klasickém obleku a večerních šatech. Tu originalitu cením a k nim se mi moc hodí.
Zaha Hadid je také dost dobrá
.
Ty hadry mají taky tu výhodu, že do nich nemusíš vážit třicet kilo
Brala bych to hned, kdyby mi teda Yohji nějaký poslal
To bylo první, co mě napadlo
.
"A když to umí nosit, proč ne?"
No a to je právě ono, já si nemyslím, že by Pohlreichovi ty modely uměli nosit. I když se u toho usmívají, tak jim podle mě tento typ originality prostě nesluší.
Jo Zaha Hadid, to už je jiná liga, ta je taky krev a mlíko, ale narozdíl od nich v Yohjiho modelech vypadá jako šmrncovní baba
.
To máš pravdu... vono to bude znít blbě, ale: provinční kuchař a světoznámá architektka - ten rozdíl je tam prostě znát ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.