přesně tohle mě taky napadlo....ty jejich veskrze rozcuchané kštice.
Ale hrůza a děs je Kynychová......jako zrovna se převlíkající soustružnice vyrušená v šatně v kombinné
přesně tohle mě taky napadlo....ty jejich veskrze rozcuchané kštice.
Ale hrůza a děs je Kynychová......jako zrovna se převlíkající soustružnice vyrušená v šatně v kombinné
Kynychová: Budu hádat - chtěla být sexy a ono se to (hodně) nepovedlo? Tohle bych čekala spíš od Ornelly Štikový.
To je příšerný. Ztratila svůj výraz a je k nepoznání. ![]()
Ty oči jsou fakt divný... vypadá, jako by celý den brečela, a pak se musela obléct a jít na premiéru.
Připadá mi, že má obličej jakoby zúžený... 

no tak...horrorová změna...prostě má divně (ne)nalíčené oči
Nenalíčený oči chápu, ale to by neudělalo takovej rozdíl. Jak píše unseen, obličej má užší... si asi nechala zapošít podbradek a povolený tváře (i když to zdaleka ještě nebylo tak hrozný) - má to celý utažený až na kost. No, a mimika je taky v háji, obávám se.
Nenalíčený oči chápu, ale to by neudělalo takovej rozdíl. Jak píše unseen, obličej má užší... si asi nechala zapošít podbradek a povolený tváře (i když to zdaleka ještě nebylo tak hrozný) - má to celý utažený až na kost. No, a mimika je taky v háji, obávám se.
Skloněná hlava vypadá vždy užší

ale nevím, zatím z jedné fotky nechci dělat závěry. Já myslím, že tváře by jí zašívali do stran, ne?
Není možné, že měla jen nějakou alergii nebo nemoc? Ale plastiky má určitě také, dnes je v této branži nemá asi jen málokdo.
Na jednom obrázku mi připomíná mého oblíbeného Thoma Yorka ![]()
![]()

... a pak taky Davida Bowieho ![]()
A hádejte, kdo je to?

Po Rennée Zelweger další horrorová změna... Je to Uma Thurman! ![]()
Ale jo, poznala bych i bez nápovědy že to je Uma Thurman. Renée to vzala z gruntu daleko víc. Podle mě to přehnala s face liftem plus se nechala špatně nalíčit nebo teda nanlíčit ty oči. A ten účes se k ní taky nehodí. Taková hezká baba to bejvala.
Protože Tilda Swinton má překrásné oči....jakoby v každém jejím oku žila ještě jedna samostatná bytost.
I mistr tesař se někdy utne - vizte Toma Forda na přehlídce v září 2014:

Hrozný, našponovaný sáčko - a ty kalhoty bez pásku! A vytažený až do pasu! 
...no, to se mu fakt nepovedlo.!
třeba jenom měli s klukama "své dny"...))))
Letos na jaře budou dle všeho v kurzu ještě větší a vytahanější pytle než jsem si ve svých nejhorších nočních můrách dokázala představit.

...a pokud by nějdo chtěl přeci jen dát světu najevo, že je ženská, módní stylista doporučuje "zvýraznit pas zastrčenou halenkou."
To zkoušej, kolik toho ještě vydržíme? (Mně už je to teda tak nějak jedno...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.