...jooo, kapišto.
Nechodila jsem na MP a jeho stranky neznam. Ja jen ten pinterest...
...jooo, kapišto.
Nechodila jsem na MP a jeho stranky neznam. Ja jen ten pinterest...
Jo jo, někdo na MP říkal, že je ze stejné vesnice nebo tak něco...Mně nejvíc dostaly ty puntíkovaný trenky, ale hledat to nebudu :-D všichni si je určitě pamatujete.
No jestli! S kakajíčkem.![]()
Vidím, že tu vzpomínku z hlavy už nikdy nedostaneme ![]()
Jsou věci a situace, které zapomenout nelze. Já červený puntíkatý hrneček zastrčila až kamsi dozadu do skříňky, ale on se stejně vždycky časem propracuje dopředu a já si pak vzpomenu.
Někdo říkal puntíky?
pardon, ale nemohla jsem si pomoct ![]()
Já bych Vítekoho raději nezmiňovala, protože on se dozví, že ho drbeme a máme ho tady jako na koni. ![]()
Nedělejte to, nedělejte to!
Já od dob téhle fotky nemohu pít granko. Nějak mi po shlédnutí fotky vznikl nový neuronový spoj v mozku, nebo co...
Jinak souhlasím s Potrefenáhusa, že kdyby Víťa vypustil pozérsky gentlemanovský styl, nosil kalhoty příslušné délky a šířky a vrátil se ke svým počátkům, byl by to pěkný chlap...
Copak to, ale utře Parfumánii na svém blogu.![]()
Když to bylo silnější než já!
Ale tak zas Vítekdo by nás mohl poučit, co je teďka in, hlavně ty gatě o číslo/a menší
Heeej! Moje noční můra je zpět!!
@Garfie
Dobře, já už budu hodná
(chtělo by to andělíčkovského smajlíka)
S tím blokem to mám podobně. Mi se vždcky líbil ten puntíkatý granko hrnek... ehm... to nadšení po zhlédnutí určitých fotek opadlo
Jako on má vcelku hezké obličejové rysy. Ale kdyby vlasy a ten fujtajbl pod nosem upravil, mi se to tak ekluje u chlapů (ale je fakt, že já mám nejradši u chlapů strniště nebo dohladka) a nahodil na sebe sedící hadry. Tak je to fakt pěkný chlap, s tím souhlasím
Jo. A kdyby klobása měla křídla, nebylo by ptáka nad ni.![]()
křídla? Proč? Co by pak v těch gatích vystavoval?
(co když ty menší gatě nosí kvůli tomu ![]()
?!)
Šiš, že já nezůstala u známějšího "kdyby prase mělo křídla!"![]()
To mi nedělejte tohle, já jsem ještě pořád duchem u té fotky a vy toto. Málem jsem se udusila, než mi došlo, co tím chtěl básník říct![]()
Pozdě....
...i relativne spatná reklama je porad reklama...
...prijdou se, noví lidé, podivat na to "nesnesitelno" tady,
a treba se jim tu zrovna zalíbí.
Takze toho bych se nebala
Když on je přesvědčen o vlastní dokonalosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.