no, pravda, je moc krásná..
Kabelky...
Jo, no máte pravdu, ale trochu se bojím, že i špatnej vkus může přijít draho
to naštěstí ale není případ tohohle psaníčka
Velmi vhodná kabelka pro naše stránky...

![]()
Již jste své kabelce pořídily kabelku? ![]()
A kabelčině kabelce bambulku? Nejlépe s roztomilýma očičkama a čumáčkem, sweeeet, cuuuute, fluffy, puffy a pinkie!![]()
Mně se moc líbí kabelky Brierley.
ale to je lostomiloučký.... :-)
Byla jsem totiž dnes kupovat nějaké holčičí dárečky v Claire's. Ještě teď mám mžitky před očima a náběh na cukrovku!![]()
sarah B se mi moc libi v te tmave cervene barve... a zrovna nejakou takovou bych potrebovala, mela bych ji jako weekender bag, neni moc velka, ale mne by stacila.
no toto sleduju a to je strasny trend, karlitem pocinaje a tou malou taskou konce. Pritom samy o sobe jsou Fendi tasky krasne.
Sarah B se mi také líbí moc, vlastně asi nejvíce. Líbí se mi ta průběžná ucha. Mně by jen vyhovavala v menším, užila bych barvu otis bronze.
Tašky jsou krásně vypracované a z kvalitní kůže. Paní má obchod v Myslíkově ulici, kromě kabelek prodává i oblečení, které sama navrhuje http://www.retrovaprague.com/index.html
No já ti nevim... že by to byla až taková hitparáda, ty kabelky
Tenhle typ a tvar dělá zrovna v poslední době každej. T.j. nic vyjímečnýho v tom nevidim, nic extra objevnýho... jedině se mi taky líbí ta bronzová, to je moc hezká barva (i pěkná kůže). Na druhou stranu ty v černý barvě se mi zdají hodně divný, když si to zvětším (nekvalitní kůže?)...
Barb...Ty máš takový hezký kabelky, co je to za značku? Třeba ta tmavě modrá...
To ti ráda už postopadesátý sdělím
Jsou to Dooney&Bourke a mám je už hodně dlouho... za tu poslední jsem ale už platila clo a to jsem si řekla, že absolvovat znova nebudu
Naštěstí teda držej neuvěřitelně, nevypadá to, že bych v následujících deseti letech potřebovala novou (což je, zas na druhou stranu, jistá nevýhoda
).
jj...to jsou ony...moooc pěkný!
To jsou, a strašný držáky! Ale má to cenu kupovat, jedině když ji někdo přiveze ![]()
Ale fuj, tam bych dokázala potřebovat pár kousků.... Ještě že to clo je takový problém, že to vlastně nemůžu. ![]()
Někdo tady někde poptával hořčicovou kabelku, ta je tam jedna moc, moc povedená.
Někdy se dají sehnat i na ebay (od evropskýho prodejce), ale nebývá to nějak extra cenově výhodný (zvlášť novější modely, pokud je vůbec někdo nabízí) a navíc, jak jsem zjistila na kabelkovým fóru, se taky fejkujou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)