A víte, že tohle jsem nechtěla slyšet? :-D Už koukám na dopravu do ČR a detaily rozměrů. Určitě nedrží tvar, bude velká - hledám nějaká negativa. Zatím tedy marně. A ještě je ve slevě. ![]()
Kabelky...
ode mě žádná negativa nečekejte
to já spíš asi na jejich stránky mrknu, protože pokud ve slevě, tak bych v zajímavé barvě asi pořídila další
Dejte pak vědět, která je Vaše favoritka :-).
tak zatím jsem si tam koupila jen rolák (sakra, jsem v blbém vláknu!)

z kabelek zatím váhám...
Nevadí, inspirace není nikdy dost. Vypadá dobře. Máte zkušenost s průběhem objednávek, ve smyslu rychlosti doručení?
Ta je dobrá! ![]()
naposledy jsem kupovala před víc než půl rokem a doba dodání byla necelé dva týdny. zboží jsem nevracela, s tím zkušenost nemám
Díky :-).
Takto na mně vypadá ta Furla (fotky běsné, nějak mi nespolupracoval telefon, nebo je to rukama):
A ty různé cancoury, to je ještě zbytek balení, ale už ji rozbalím, nechám si ji, protože fakt se mi zdá po dnešním "průzkumu" dobrá.

Že? Ale docela velká, 37 x 31 cm, ovšem líbí se mi, protože kůže vypadá taková pevná, neošizená.
Moc děkuji :-). Kabelky Furla se mi poslední dobou líbí mnohem více než např. Coccinelle.
Je náhodou moc pěkná... přiznám se, že mě taky pokoušela...
Ta kabelka je moc pěkná, určitě ji nevracej a nech si ji. Moc pěkná barva, velikost akorát. ![]()
Díky. Já měla hlavně problém s tím nošenímv ruce, ale natrénuju to :-).
Ona nemá i dlouhý popruh?
Má, viz foto. Ale já většinou kabelky nosím za "hlavní" držadla a jsem zvyklá vše rvát na rameno. ![]()
Jo, už ho vidím. v nouzi poslouží. Ale je fakt, že tu moji modrou furlu, co se uší týče stejně vybavenou, taky moc nenosím.
Takže také preferujete "rameno" :-D. Samozřejmě jsem podle popisu věděla, že má krátké uši, ale líbila se mi a řekla jsem si, že se prostě přeorientuju. Hlavně posledni dobou je většina kabelek (které nejsou fakt obrovské) do ruky (s přídavným popruhem) a navíc bez uzavírání na zip, což znamená, že tahle má plusový bod právě za uzavírání. :-D
Mohu se zeptat, jak velká je ta Vaše kráska? Já pořád čumím na tu černou Allsaints Kanda a snažím se si představit, jak velký vypadá rozměr 38 x 30 :-D. Připomíná mi moji oblíbenou Furlu Lunu, u které mi ale vadilo, že není na zip, ta byla 34 x 27, z hodně pevné kůže.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)