Kokoska to urcite. Na mnozstvi zaleziiiii
Oblíbený krém na obličej...
0zero7já se taky snažím tuky k vaření minimalizovat, ale zas nějaký tuky jsou třeba, no a informace se pořád mění. Já jsem se řepkovýmu vyhýbala desetiletí a najednou čtu, že řepkovej jo. To je furt něco :-)
Lenka22 no jasne. Ja myslim (a teda i citim z osobni zkusenosti) ze tuky nejsou zadny zlo. I chirurg mi rikal, no Hele kdyz toho masla nesnis kostku naraz Tak cajk (v legraci samo). Tuk nese chut taky. Je dulezitej. Plus je spousta zdravejsich tuku (nez rostlinny oleje).
prďolaMoc prosím o názor - až budeš mít chvilku a náladu.
Neplánovitě jsem přespávala u kamarádky a použila jsem její kosmetiku :-).
Používá (mimo jiné) Chanel a tak jsem s radostí okusila :-D.
Le Lift Creme Huile Reparatrice
A přišel mi úžasný. Pleť "vyhlazená", napitá, trochu projasněná a dokonce se mi zdálo, že jsem měla přívětivěji vyhlížející oční okolí (nedávala jsem ho přímo pod oči, ale na tváře), ve smyslu bez otoků a tmavých kruhů.
Myslela jsem, že Chanel má pečující kosmetiku jen jako doplňkovou, ale ten krém mě docela oslovil. Je v něm něco tak úžasného, co mohlo způsobit mé "dobré" ráno :-D? Moc děkuji.
AQUA (WATER) | GLYCERIN | SQUALANE | BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER | OCTYLDODECYL MYRISTATE | BUTYLENE GLYCOL | LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL | SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL | CETEARYL ALCOHOL | PENTYLENE GLYCOL | DIMETHICONE | PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE | POLYMETHYL METHACRYLATE | IPOMOEA BATATAS ROOT EXTRACT | GLYCERYL STEARATE | PEG-100 STEARATE | DIPROPYLENE GLYCOL | CETEARYL GLUCOSIDE | TOCOPHERYL ACETATE | AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER | CHLORPHENESIN | CAPRYLYL GLYCOL | PARFUM (FRAGRANCE) | BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT | SORBITAN LAURATE | PROPYLENE GLYCOL | XANTHAN GUM | SODIUM CARBOMER | SODIUM HYALURONATE | PHENOXYETHANOL | ADENOSINE | HYDROXYETHYLCELLULOSE | ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER | PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE | PHYTIC ACID | POLYSORBATE 20 | SODIUM CITRATE | HYDROCHLORIC ACID | PALMITOYL TRIPEPTIDE-1 | PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 | SODIUM BENZOATE | CITRIC ACID | CI 14700 (RED 4) | CI 19140 (YELLOW 5) | IL92A
prďola Děkuju! :-)
Zatím jsem našla jen to, že přínosný by mohl být jmenovaný "adenosine", ale je až na konci listu ingrediencí.
whiskas Hele ten má krásný obal! Hledám dárek pro kamarádku k šedesátinám a tohle by mohl být hezký dárek.
Marbuša
to ano, připomíná mi flakon parfému. A přes "huile" v názvu mi nepřipadal mastný, mám smíšenou, aktuálně dehydratovanou pleť.
whiskas ja ho kdysi mela a byl fajn, rekla bych tak druhy po tom Baderovi. Ale nejak moc neresim slozeni, takze spis pocitove.
Kokoska Fakt se ti zdá až tak dobrý? Já ho zkusila jen 2x (večer a ráno), ale také se mi byl velmi příjemný. Asi si udělám radost.
whiskas radost je potřeba!
...jestli můžu poprosit, tak b zajímal následující výrobek
(a ten můj předchozí dotaz na Perricone MD už není aktuální...
)
Přidám malou zkušenost s kosmetikou DARPHIN
INTRAL Inner Youth Rescue Serum - lehounké vodovější uklidňující sérum, pleť rozjasní, opravdu dobré. Pro sušší pleť nedostačující, ale pro vrstvení je OK. Lehce parfémované. Překvapil.
Hydraskin Light Hydrating Cream Gel - výborný hydratační lehký krém, tento je pro normální a smíšenou pleť. Mám v zimě sušší a i tak OK. Pro sušší pleť je tento ve variantě Rich, lehounce parfémovaný. Opravdu výborný hydratační krém!
Ideal Resource Vitamin C+E kapsle - kapsle s olejíčkem a vitamíny + squalan, rozjasnění, anti-age, bez parfemace, jsou úžasné!
Intral Lightweight Shield SPF50 - lehounce zabarvený krém na světlou pleť, dodá jas, sjednotí. Používám na krém jako lehké bb. Doporučují jako podkladovou bázi. Výborný.
Celkově hodnotím všechny produkty za výborné, opravdu jsem byla mile překvapená i když jsem od všeho měla malé balení! Klidně doporučte další produkty co máte oblíbené. Nejspíše to nevydržím, abych nějaký nekoupila...láká mne to zlaté Sublime sérum :).
prďola , prosím o názor na Matis Paris
noční Réponse Caviar (The night)
a denní Réponse Caviar (The cream)
A jestli raději tento Matis nebo
N°1 DE CHANEL REVITALIZING CREAM
Moc děkuji
prďola jsou galvanické nebo ultrazvukové žehličky pro zapracování sér, lifting, zpevnění pleti dobré? Myslím přístroje pro domácí ošetření. Díky :)
janis podle mých zkušeností jsou, jen se musí správně používat, tzn. s produkty určenými pod galvanickou žehličku
prďola to ano. Jsem ve fázi zjišťování informací..:). Už nějaký ten den vše pročítám, poslouchám a tak budu ráda za každou prvotní radu než něco koupím. Díky za tipy nebo značky a čeho se vyvarovat :).
Noční sérum pro regeneraci unavené pokožky (Mizon) - alkohol a silikony ve složení nepochybně vidíš sama, pak je tam spousta vaty, aby se to sérum hlavně příjemně používalo, a přínosné aktivní složky jsou hlavně niacenamid, kys. hyaluronová, koenzym Q10, beta-glukan a adenosin. Trochu málo, ne? ![]()
whiskas promiň, přehlídla jsem, ale už se v tom složení přehrabuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)