pro zpestření -
dostala jsem vzorek, nic mi to neříkalo, ale serum, tak jsem to dala na obličej a
v práci na mě kolegyně pořád civěla(no, nenalíčila jsem se jako obvykle, resp. absolutně nic kromě řasenky, ani obočí ne, takže mě napadnul tento důvod...).
Po chvíli za mnou přišla a že prý, jestli jsem někde nebyla.?, na kosmetice nebo spíš na zákroku?, že mám ten obličej vypnutý, hladký, projasněný, méně skvrn, zklidněný, prostě fakt hezký(a to na žádné problémy netrpím).
Že prý na mě musela pořád koukat, že je to velký rozdíl oproti jindy!.
No, tak jsem šla googlit a hle, levné to není. No, na pleti to čaruje...:
https://50-ml.it/irene-forte-phytomelatonin-rejuvenating-serum
cena je že AUUUVAJS, ale ak by som to chcela použiť len raz za čas na nejakú príležitosť...tak zas taký dryják tam snáď nemôže byť, že to vadilo raz za čas...
?
Tu som našla "plné zloženie", ale nezdá sa mi to úplne. keď zadám "inci" do gúgľa, tak nič...plus teda píšu, že to má vlastne 70% nejakého APM™ a 30% vitaminu E. Ten tam asi vidím, to je asi ten tocopheryl acetat?
"AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT*, TOCOPHERYL ACETATE, ACHILLEA MILLEFOLIUM FLOWER EXTRACT*, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT*.*Dr. Ferri's patented technique has extracted a lipophilic phytomelatonin oil from these three alpine plants."
prďola
prosím, prosím, prosím, čo to vlastne môže znamenať?