Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 13:46

janis přidáním vit. E nic nezkazíš, existují produkty, ketré mají klidně 10 a více % vit. E. Je to jen otázka, kolik je ho pokožka schopná zpracovat

A pokud už budeš na stránkách nature-store, tak se zkus podívat na další skvělou ingredienci: Beta-NMN elixír. Přidává se ho velmi malé množství, je rozpustný ve vodě a z dlouhodobého hlediska je výborný! Jenom nezapoměň dodržovat poměry přidávaných složek na množství původního krému.

Žádná z tebou uváděných složek by neměla rozhodit emulgaci nebo výsledné pH, takže cajk!

Offline janis
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 13:52

prďola mno to je skvělé, děkuji za radu. Tak to už si musím založit deníček s poznámkama :)

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 14:16

prďola na Nature-store nakupuju taky často. Koukla jsem na ten Beta NMN a hodila ho hned do košíku, děkuji. Takže, když ho rozpustím v květové vodě, kterou používám pod sérum, bude to tak OK?

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 14:42

janis nz

rozarka a hned bych k tomu Beta-NMN elixíru lupla do košíku i Argireline. Je to další ve vodě rozpustná složka se skvělými výsledky, zejména pokud ji budeš přidávat do květové vody, tak to bude bez problémů. Přidávat ji do emulze by mohlo být už trochu ošidné, protože se používá v množství, které by mohlo slabou emulzi rozhodit... 

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 15:54

prďola to mohu smíchat? Nebo raději každou zvlášť v hydrolátu?

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 16:07

rozarka můžeš smíchat všechno dohromady

Offline rozarka
4155 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 16:35

prďola děkuju!

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 19:18
Reakce na Miru:

pro zpestření -

dostala jsem vzorek, nic mi to neříkalo, ale serum, tak jsem to dala na obličej a

v práci na mě kolegyně pořád civěla(no, nenalíčila jsem se jako obvykle, resp. absolutně nic kromě řasenky, ani obočí ne, takže mě napadnul tento důvod...).

Po chvíli za mnou přišla a že prý, jestli jsem někde nebyla.?, na kosmetice nebo spíš na zákroku?, že mám ten obličej vypnutý, hladký, projasněný, méně skvrn, zklidněný, prostě fakt hezký(a to na žádné problémy netrpím).

Že prý na mě musela pořád koukat, že je to velký rozdíl oproti jindy!.

No, tak jsem šla googlit a hle, levné to není. No, na pleti to čaruje...:

https://50-ml.it/irene-forte-phytomelatonin-rejuvenating-serum

​cena je že AUUUVAJS, ale ak by som to chcela použiť len raz za čas na nejakú príležitosť...tak zas taký dryják tam snáď nemôže byť, že to vadilo raz za čas...

Tu som našla "plné zloženie", ale nezdá sa mi to úplne. keď zadám "inci" do gúgľa, tak nič...plus teda píšu, že to má vlastne 70% nejakého APM™ a 30% vitaminu E. Ten tam asi vidím, to je asi ten tocopheryl acetat?

"AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT*, TOCOPHERYL ACETATE, ACHILLEA MILLEFOLIUM FLOWER EXTRACT*, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT*.*Dr. Ferri's patented technique has extracted a lipophilic phytomelatonin oil from these three alpine plants."

prďola

prosím, prosím, prosím, čo to vlastne môže znamenať? 

Offline Miru
15399 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 19:24

slniecko 

...také by mě velmi zajímal názor prďola 

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:01

Tyana catch Konečně jsem si udělala menší inventuru a mám seznam, ještě dnes vám ho pošlu do SZ.

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:04

slniecko Miru Já už jsem se na to dopoledne dívala a tak nějak si nejsem jistá, jestli fakt chcete znát můj názor..

Offline janis
příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:21

prďola i já se hlásím o seznam :).

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 20:29

janis pošlu, ale jsou to převážně emulgátory, i když nejenom ty 

Offline 33lejaby
570 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:10
Reakce na prďola:

slniecko Miru Já už jsem se na to dopoledne dívala a tak nějak si nejsem jistá, jestli fakt chcete znát můj názor..

​já tedy rozhodně zvědavá jsem . Už jsem taky začala přemýšlet jestli ho nutně nepotřebuji

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:52

33lejaby hm! Tak ale Miru ať to radši nečte, protože když jí něco funguje, tak není dobré si nechat rozšlapat bábovičky

Složení toho séra je opravdu superjednoduché - 70% extraktu tří alpských bylin (APM = Alpine Plant Melatonin), z kterých je nějakou patentovanou technologií extrahován phytomelatonin. Použití phytomelatoninu v kosmetice není nic nově převratného, tři "aplské byliny" jsou šalvěj lékařská, řebříček obecný a oves. Zbývajících 30% tvoří jedna z běžně používaných forem vit. E, doporučená dávka je mezi 0,5 - 2%, ale použít desetinásobné množství ničemu nevadí, akorát, že ho pokožka v této míře neumí nijak využít... ale proč ne

Takže v čem vlatsně tkví ten zázrak? Když někdo prohlásí, že vyvinul produkt, který obsahuje složky chráněné patentem, tzn. nejsou k němu žádné bližší informace nebo nedejbože studie... Tak se podívejme, jak vypadá tvůrce toho kosmetického zázraku, ne? A nejlíp ne na fotošopované fotce, ale pokud je to možné, tak někde na videu na YT. Protože pokud se jedná o nějaký přelomový produkt nebo ingredienci, tak by tvůrce (Dr. Francesca Ferri) měla svým vzhledem dělat čest svým kosmetickým produktům... nejlépe za předpokladu, že je jí víc než 50 let.

A popravdě - nejsem fakt žádná mladice, ale když jsem se dívala na rozhovor s ní, tak jsem si říkala, jestli já bych chtěla v 60 letech vypadat tak jako ona... no nechtěla, no!

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:56

prďola ... no, třeba ten zázrak objevila pozdě

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 22:57

prďola Strivectin je fajn. Mam ted male baleni Peptight peptidove ocni Serum, tightening neck cream a sculpting face cream. Zdaji se fajn. 
Ty silikony jsou otravny dost!

trosku jsem vcera googlila a vybehlo mi Par veci od Paulas Choice. Hodim to sem. Vypadaji dobre, Ale Tak hluboce to zase nepoznam. Jsi dobra ze si michas vlastni veci!

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 23:03

Nadik Ten olej mam taky a je super! 

Offline prďola
4275 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 23:14

RoSa já ti nevím... odhaduji podle posledních fotek - ono té paní bude dnes kolem 70 let a že by se od toho rozhovoru projevilo proklamované "... Phytomelatonin rejuvenating serum delivers visibly younger skin at 4 Weeks, even more so at 8 Weeks...", tak to teda nějak nee

Pokud krém s minimem ingrediencí stojí takovou pálku, tak pro fungující PR je nutný silný příběh... tak to máme všichni rádi

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 04. dubna 2024 23:24
Reakce na prďola:

janis nz

rozarka a hned bych k tomu Beta-NMN elixíru lupla do košíku i Argireline. Je to další ve vodě rozpustná složka se skvělými výsledky, zejména pokud ji budeš přidávat do květové vody, tak to bude bez problémů. Přidávat ji do emulze by mohlo být už trochu ošidné, protože se používá v množství, které by mohlo slabou emulzi rozhodit... 

​Argireline pouzivam ten od Ordinary, muzu ho pridat do pletove vody s rozprazovacem, nebo je to zbytecne a lepsi zustat u pouziti rovnou na oblicej z lahvicky? 

Davam na cisty oblicej, na to peptidove serum a krem. Kdyz mam sussi plet pridam pod krem olej. Rano pak Resveratol a Ferulic kyselinu, na to Strivectin olej a krem. To jen priklad zakladni pece.

Stridam to podle momentalnich  potreb pleti. Pouzivam rada ampule Babor, to by me docela zajimal tvuj nazor, maji ruzne druhy, mam rada vitaminove, s peptidy, i liftingove mi prijdou fajn. Ceramidove  a perfect glow taky. Ale nevim, jestli to treba neni malo muziky? 

No a kamoska mi nedavno doporucila vyzkouset Maelys kosmetiku, ma s ni moc hezle vysledky, tak jsem koupila ocni krem, krem na krk a peptidove serum, jeste jsem nezkousela, tak uvidime. Ten ocni je myslim spis na okamzity efekt. Ten na krk tam nikde nevidim ted.