Ty jo a já si do teď myslela, že jsem nerozhodná! Já mám potíž rozhodnout se (=převzít zodpovědnost) za ostatní, ale pokud by šlo jen o mě, nemám problém. Potíž ale je, že rozhodování se výhradně sama za sebe prakticky skončilo před dávnými lety.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
slniecko
ma strisku:P
bram ja to nemam, ale muz. Jednou mel tri moznosti kam jet na vikend ( opustak od rodiny) a nakonec zustal doma ?!
V aute z dovolene jsme se bavili, kam pojedem pristi rok. Ja to mam za rozhodnute a on porad resi dalsi (hovezi) navrhy
presne toto mam doma
ja uz mam zalezitost za vyrizenou, a von furt vytahuje dalsi varianty, peklo!!!
viktorka_od splavu kdyby ty varianty byly alespon teoreticky lepsi nez ta puvodni. Ale prodiskutovat se to musi, co kdyby nahodou...
Jsem mu naposled rekla, at vezme deti, auto a jede s nima kam chce. Ja si zabalim krosnu a pojedu klidne vlakem na dva tydny do Alp.
viktorka_od splavu tak potom to vyzerá beznádejne ![]()
viktorka_od splavu třeba si o tom chce jenom tak povídat (=nahlas přemejšlet), tak to mám já a vždycky se divim, když dostanu vynadáno, že už jsme se přece rozhodli
Dnes jsem totalne proflakala cely den a bylo to naprosto bozi.... celkova aktivita asi 200 kroku:))
Je to je pekny! Jsem ti chtela napsat, cos delala a pak mi doslo, ze v tomto kontextu je takova otazka pekna blbost!:-D
Karja tak zase něco jsem dělala samozřejmě .... ležela jsem na gauči, přečetla dvě knížky a zkoukla pár dílů seriálu, převzala nákup od košíku ... večer jsem z toho už byla unavená, tak jsem šla celkem brzo spát :-)
nolita super den, ale ono to fakt cloveka unavi niekedy viac ako praca ![]()
Ty jo a já si do teď myslela, že jsem nerozhodná! Já mám potíž rozhodnout se (=převzít zodpovědnost) za ostatní, ale pokud by šlo jen o mě, nemám problém. Potíž ale je, že rozhodování se výhradně sama za sebe prakticky skončilo před dávnými lety.
Jsem opačnej případ, za ostatní zcela bez problému
a dokážu se vlastně rozhodnout i sama za sebe (o sobě) v zásadních věcech, a to velmi rychle (zlí jazykové tvrdí že až moc rychle)... jedinej problém nastává když se jedná o moje požitky (jedno jestli víc knih/filmů/hadrů nebo obsáhlý menu v restauraci), to je pak ta paralýza jak vyšitá! Někde mám prostě chybu, něco nefunguje...
nolita já to mám čas od času strašně ráda
vlastně si říkám, že by ty víkendy měly bejt delší, aby se tam vešlo i tohle, i nějaký zájmy
nebo aspoň čas od času když všichni odjedou a vezmou si sebou aspoň jednoho psa ![]()
Potrefenáhusa o vikendech se ve mne vzdycky pere potreba urvat z nej co nejvic (zasportovat si, videt se s kamaradkou, jet s rodinou na vylet a jeste stihnout kadernika) a touha valet se do obeda s hrnkem kafe u knizky. Moc to nejde dohromady![]()
Gatita to říkám, že jsou krátký!
Potrefenáhusa přesně .... čas od času je to hrozně fajn, já jsem to původně ani neměla v plánu, ale během rána, dopoledne se to tak nejak vyvrbilo, tak jsem se rozhodla, že si udělám totál flákací den a splnila jsem to na 100% :-))
třídenní víkend by to řešil :-)
viktorka_od splavu třeba si o tom chce jenom tak povídat (=nahlas přemejšlet), tak to mám já a vždycky se divim, když dostanu vynadáno, že už jsme se přece rozhodli
no prave. ja uz tomu nechci venovat pozornost, kdyz jsem jednou udelala rozhodnuti, tak je to uzavrena vec. strasne me to michne
Včera jsme jeli autem, v rádiu začali hrát Martinu. DSD: Jé, jé, Kryl, zesilte to! A začala nám vyjmenovávat své nejoblíbenější Krylovy písně.
Neni to s ní tak špatný.![]()
Lamicka mysilm v Respektu byl clanek o vedkyni, ktera odjela na Spicberky s celou rodinou a jako jednu z nejlepsich veci si na tom pochvalovala, ze tam neni zadny vyber, ze je tam jedna skola, jeden obchod, ze to uzasne zjednodusuje zivot :)
To je presne ono. Driv jsem potrebovala zehlicku, sla jsem do maleho elektra a jednu ze 4 vybrala. Dneska sjizdim recenze, porovnavam ceny, vali se na me stovky polozek
a hodina pryc.
Lamicka no me to prave po 10 minutach prestane bavit, zuzim kriteria abych omezila vyber, jednu objednam a vyrizeno. muz je schopny se k tomu vratit jeste za tyden a zacit zase od zacatku. me to unavuje a nebavi, nestavime jadernou elektrarnu, nakonec je to jedno-proc tomu venovat tolik energie?
barbucha Jo tak ovšem pozor! V restauraci si vybrat nedokážu!!! ![]()
Preplatek za elektrinu...:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)