Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 11:59

Ty jo a já si do teď myslela, že jsem nerozhodná! Já mám potíž rozhodnout se (=převzít zodpovědnost) za ostatní, ale pokud by šlo jen o mě, nemám problém. Potíž ale je, že rozhodování se výhradně sama za sebe prakticky skončilo před dávnými lety.

Offline viktorka_od splavu
48190 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:09

slniecko  ma strisku:P 

48190 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:32
Reakce na continuity:

bram ja to nemam, ale muz. Jednou mel tri moznosti kam jet na vikend ( opustak od rodiny) a nakonec zustal doma ?!

V aute z dovolene jsme se bavili, kam pojedem pristi rok. Ja to mam za rozhodnute a on porad resi dalsi (hovezi) navrhy 

presne toto mam doma ja uz mam zalezitost za vyrizenou, a von furt vytahuje dalsi varianty, peklo!!!​

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:36

viktorka_od splavu kdyby ty varianty byly alespon teoreticky lepsi nez ta puvodni. Ale prodiskutovat se to musi, co kdyby nahodou...

Jsem mu naposled rekla, at vezme deti, auto a jede s nima kam chce. Ja si zabalim krosnu a pojedu klidne vlakem na dva tydny do Alp. 

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:51

viktorka_od splavu tak potom to vyzerá beznádejne

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 12:59

viktorka_od splavu třeba si o tom chce jenom tak povídat (=nahlas přemejšlet), tak to mám já a vždycky se divim, když dostanu vynadáno, že už jsme se přece rozhodli

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 13:08
Reakce na nolita:

Dnes jsem totalne proflakala cely den a bylo to naprosto bozi.... celkova aktivita asi 200 kroku:))

​Je to je pekny! Jsem ti chtela napsat, cos delala a pak mi doslo, ze v tomto kontextu je takova otazka pekna blbost!:-D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 13:21

Karja tak zase něco jsem dělala samozřejmě .... ležela jsem na gauči, přečetla dvě knížky a zkoukla pár dílů seriálu, převzala nákup od košíku ... večer jsem z toho už byla unavená, tak jsem šla celkem brzo spát :-) 

Offline Janulik03
18979 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 13:24

nolita super den, ale ono to fakt cloveka unavi niekedy viac ako praca

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 13:39
Reakce na Garfie:

Ty jo a já si do teď myslela, že jsem nerozhodná! Já mám potíž rozhodnout se (=převzít zodpovědnost) za ostatní, ale pokud by šlo jen o mě, nemám problém. Potíž ale je, že rozhodování se výhradně sama za sebe prakticky skončilo před dávnými lety.

​Jsem opačnej případ, za ostatní zcela bez problému a dokážu se vlastně rozhodnout i sama za sebe (o sobě) v zásadních věcech, a to velmi rychle (zlí jazykové tvrdí že až moc rychle)... jedinej problém nastává když se jedná o moje požitky (jedno jestli víc knih/filmů/hadrů nebo obsáhlý menu v restauraci), to je pak ta paralýza jak vyšitá! Někde mám prostě chybu, něco nefunguje...

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 13:40

nolita já to mám čas od času strašně ráda

vlastně si říkám, že by ty víkendy měly bejt delší, aby se tam vešlo i tohle, i nějaký zájmy

nebo aspoň čas od času když všichni odjedou a vezmou si sebou aspoň jednoho psa

Offline Gatita
8172 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:00

Potrefenáhusa o vikendech se ve mne vzdycky pere potreba urvat z nej co nejvic (zasportovat si, videt se s kamaradkou, jet s rodinou na vylet a jeste stihnout kadernika) a touha valet se do obeda s hrnkem kafe u knizky. Moc to nejde dohromady

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:01

Gatita to říkám, že jsou krátký!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:01

Potrefenáhusa přesně .... čas od času je to hrozně fajn, já jsem to původně ani neměla v plánu, ale během rána, dopoledne se to tak nejak vyvrbilo, tak jsem se rozhodla, že si udělám totál flákací den a splnila jsem to na 100% :-))

třídenní víkend by to řešil :-)

48190 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:02
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu třeba si o tom chce jenom tak povídat (=nahlas přemejšlet), tak to mám já a vždycky se divim, když dostanu vynadáno, že už jsme se přece rozhodli

​no prave. ja uz tomu nechci venovat pozornost, kdyz jsem jednou udelala rozhodnuti, tak je to uzavrena vec. strasne me to michne

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:07

Včera jsme jeli autem, v rádiu začali hrát Martinu. DSD: Jé, jé, Kryl, zesilte to! A začala nám vyjmenovávat své nejoblíbenější Krylovy písně.

Neni to s ní tak špatný.

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:20
Reakce na baltik:

Lamicka mysilm v Respektu byl clanek o vedkyni, ktera odjela na Spicberky s celou rodinou a jako jednu z nejlepsich veci  si na tom pochvalovala, ze tam neni zadny vyber, ze je tam jedna skola, jeden obchod, ze to uzasne zjednodusuje zivot :)

To je presne ono. Driv jsem potrebovala zehlicku, sla jsem do maleho elektra  a jednu  ze 4 vybrala. Dneska sjizdim recenze, porovnavam ceny, vali se na me stovky polozek a hodina pryc. 

48190 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:26

Lamicka no me to prave po 10 minutach prestane bavit, zuzim kriteria abych omezila vyber, jednu objednam a vyrizeno. muz je schopny se k tomu vratit jeste za tyden a zacit zase od zacatku. me to unavuje a nebavi, nestavime jadernou elektrarnu, nakonec je to jedno-proc tomu venovat tolik energie?

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:27

barbucha Jo tak ovšem pozor! V restauraci si vybrat nedokážu!!!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:45

Preplatek za elektrinu...:-)