To je blbec ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato mi se to nenacte :(
continuity Mi to taky zmizelo
https://images.app.goo.gl/GPiXhRu1V8pgBXzn9
Ale ten předtím byl ještě lepší, měl na rameni “jezevčíka”
Sweet Potato
to je presne ono. ja mela takovou s pokrcenym efektem, lesklou cernou s fialovymi a modrymy pruhy. no nastesti se tehdy tolik nefotilo...
continuity Ó ty ses měla!
Sweet Potato taky si dodnes pamatuji, jak jsem z ni byla nadsena! byla dovlecena odnekud z Madarska spolu s trikem, na kterem byl Sandokan.
continuity Já jsem si z Maďarska dovezla žluté mrkváče, mikinu s netopýřími rukávy a placku s Alfáčema, heč!
(r.1986 se tuším psal)
continuity ooo triko se sandokanem! závidím:-) šusťákovku jsem měla jedovatě tmavozelenou s něčím myslím růžovým? no každopádně jsou z toho i kompromitující fotografie![]()
viktorka_od splavu ukaa
Ounz já tu fotku mám uplně před očima, ale nevim kde/jestli najdu![]()
Děti se vrátily z kina z Avengers. Lítají tu jak naspeedované, střídavě se smějou a brečí a usnou nejdřív tak v neděli večer.
viktorka_od splavu přiznej, že ji nechceš najít ![]()
Ounz tričko se sandokanem sem měla z matejsky už ve školce...
Potrefenáhusa ee, já nebudu Sandokana radši zmiňovat ![]()
Potrefenáhusa zrovna sem to chtela napsat,ze se prodavalo na pouti.:-)
ja mela zluty.![]()
Potrefenáhusa to bude tim, ze kdyz ty jsi byla ve skolce, ja uz minimalne na druhem stupni ZS ![]()
continuity já jezdila s tátou v létě na jeho chalupu na Bedřichov, kde byla hospoda s barevnou televizi! Ten šok, ze má vecernicek červený kalhoty!!! A dotedka si pamatuju, jak se Sandokan zdánlivě otravenej jedem z prstenu prorezava v úplně blankytne modrým moři ven ze zasityho pytle!!!!
Potrefenáhusa My se na barevnou televizi chodili dívat na garáže. Když se na ně vylezlo, bylo vidět k jedněm sousedům, co ji měli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)