Sweet Potato my doma nikdy cernobilou televizi nemeli,ale jednou jedna dodelavala a mela zblaznene barvy a smoulove byli zeleny.![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Tak jsem si tady s radostí početla o tričkách se Sandokanem (ach jak marně jsem po něm celé dětství toužila!!) a zelených Šmoulech a jdu vám předhodit posledního Komínka, spadla klec!
Na tísňovou linku oznámil pracovník solárního studia, že do provozovny proklouzl pták a odmítá odletět. Na místo byla vyslána motohlídka, aby zoufalému muži strážníci pomohli dostat ptáka ven. K žádnému zákroku však nakonec nedošlo, jelikož opeřenec, když spatřil uniformy, pochopil, že spadla klec a rychle solárko opustil.
Pták s úctou k uniformám.![]()
jako už i tvaroh je staročeskej ![]()
![]()
![]()

Potrefenáhusa Čím se asi liší od Mladočeského?![]()
Sweet Potato píšou na tom kelímku, že odkapáním syrovátky v tvarožnících, jak se asi dělá obyč tvaroh?
Ale já jsem na to slovo staročeský strašně alergická...kdyby tam dali tradiční, ani neceknu
Potrefenáhusa Uff ![]()
Potrefenáhusa Zrovna dneska jsem četla s majitelem Jaroměřické mlékárny rozhovor.
Potrefenáhusa staročeský, farmářský, babiččin a počkej si - organického původu
tuhle sem tu na to měla rozepsanej hejt, no smazal se mi..bylo to na to konto, že teď zas na všechno píšou ‘protein’. Z toho všeho úplně křičí ‘kup si to, blbečku’
Ounz farmářský a babiččin - to si aspoň člověk něco představí (i když farmářský mi rvalo uši taky dlouho, copak jsme tu kdy měli nějaký farmy?), ale staročeský, to fakt leda prosná kaše, nebo nevim...kor u takových hovadin, jako je třeba trdelník
Ounz Babiččin a staročeský se aspoň netváří jako odboťrná, certifikovaná označení - zato ta cizozemská slova, co zmiňuješ, plus mnohá další (třeba si za chvíli vzpomenu), jsou strašně zavádějící.
Aqua a sacharóza.![]()
Potrefenáhusa jojo, staročeskej trdelník
a nejlíp s nutelou..
Sweet Potato nojo, ale úplně vidim tu megafabriku, kde je uprostřed jedinej stůl, u kterýho stojí random babička a vyrábí jogurt? Nebo továrna plná babiček? Samý otázky..
Ounz no taky to vidim a jedu!![]()
edit: protein
Hala plná babiček!![]()
A vždycky si vzpomenu, jak už někdy před 30 lety o tom psal R.Křesťan, že vzpomíná na svou babičku, která, když chtěla někoho fakt uctít, nabízela “dejte si, to je Z OBCHODU!”
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)