To pro tebe je taky dobrý ![]()
Dík za tu adresu, fakt to budu muset vobjednat!
barbucha Tak pokud se rozhodneš, dej vědět, že bychom to sfoukly při jednom.![]()
Já ještě nekoukala ani na poštovný atd. Ale spíš jsem myslela že bych to asi nechala poslat rovnou na Emmu... mezistanice v ČR je dost zbytečná ![]()
No pro jistotu jsem zatím položila dotaz, jestli by to byl vítanej dárek... tak uvidim.
barbucha Jasně.
Jedině mě ještě napadlo, že bych to nechala u mě, než přijede (za dva měsíce) sem... stejně nevím jaký maj dodací lhůty. Ale eště počkej než dostanu svolení
a taky upřesnění velikosti!
V každým případě dík za info!
koukla jsem na nějaké další epizody toho "jak nás vidí..." a je to sranda, že ten největší frflal je vždycky australan (ne ten samý, je jich tam víc). celkem by mě zajímalo, čím to je ... jako vůbec nejde o to, že jim něco nechutná, ale spíš jak to podávají...
nolita Je to pravda, úplně se mi tím mění můj původní názor, že Australané jsou pohodáři!! ![]()
nolita Souhlas. Ty kecy kolem! Čestnou výjimkou byla ta starší dáma, co tak nadšeně spráskla makový koláč.
Pokud má chabá němčina stačí, jde o velmi zajímavý výsledek průzkumu!
coralline Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu? ![]()
![]()
Garfie To budou nějaký sranda stránky. Na konci tam píšou, že slepice odlítají na zimu na jih
A pak jsem rozklikla další článek o Meghan a Harrym, nese se to v podobném duchu.
coralline
Á, tak na to už je moje němčina vážně chabá, tak daleko jsem se nedočetla....ale je to vtipný.
Ten je ještě lepší ![]()
"Experti tvrdí, že možnou příčinou (narození potomka) mohl být pohlavní styk s 34 letým chotěm. Vzhledem k tomu, že se v Británii ročně narodí jen pouhých 770.000 dětí, vedla tato zpráva k celosvětovým oslavám" ![]()
Dneska jsem se dozvedela, ze jeden muj spoluzak z VS, ktereho ma kolegyne pouze na zaklade historek o nem prekrtila na Lobotoma, je stazista v Poslanecke snemovne. Tomu se neda ani divit, svet je konecne v harmonii:-D:-D
Treba umi lobovat?
Gatita Hele, ja nevim, ale vzhledem k tomu, ze zvazoval I ucitelskou karieru, tam mozna napacha mene skody nez na detech. Ale ne, on byl hodny, asi za to nemohl;-)
lol, už vím, koho budu volit v evropských volbách ![]()
dnes jsem viděla spot "strany" eutroll ![]()
namažeme vám med okolo huby! všechcny účtenky necháme natisknout na jedlý papír! aspoň jsem se mezi těmi opravdu šílenými programy a spoty trochu pobavila.
Jiná Realita ja uz jsem trochu opatrna od te doby co se nam takovi tro(t)love v brne dostali na radnici![]()
viktorka_od splavu netuším, co by sejroška dělala coby europoslankyně, ale je možné, že by byla lepší, než některé stávající ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.