Taková moderní stodola :-)

Taková moderní stodola :-)

Zlata Sahara je pro mě fakt nej, jak vůně kostela o Vánocích, ale o moc výraznější ;-). A výdrž taky jako blázen. Zkuste, doporučuju :-)
ta ujde teda
nevím, jestli je to úplně sem, ale mám dotaz:
máte nějaké tipy na židli k toaletnímu stolku? je bílý. líbí se mi něco jako toto (bohužel nejde vykopírovat jen fotka), ale zrovna tahle jještě není úplně ono, a nemůžu sehnat obdobu, která by se mi líbila, v rozumné ceně (židli za 10.000 prosím ne, jo?
)
klidně to může být cokoli, co se líbí vám, v úplně jiném stylu, ten stolek je naprosto jednoduchý. jakákoli inspirace se hodí.
ideálně by asi právě područky mít neměla, když se člověk maluje a češe, spíš překáží, ale je mi to asi jedno.
A musí mít záda? Protože mně se pro daný účel asi nejvíc líbí klasické otočné štokle k pianu :)
V brzké budoucnosti mě čeká zařizování nového bytu, a pokud se mi podaří nacpat do ložnice toaletní stolek, budu k němu chtít právě něco takového.

No, právě jsem si říkala :-) Jinak, ty "klavírní" židličky od hibiki taky nejsou špatný nápad.

diky :-) jsem si cim dal jistejsi, ze ten beton je dobry napad
Nebo něco takového (nemyslím úplně zrovna tuhle, ta se mi moc nelíbí, ale typově)...vůbec netuším jakou máš představu vzhledem k ostatnímu interiéru.

Čo sa týka tých betónových kúpeľní, tak tam sa vo mne bije estét a minimalista - ktorý je nadšený, s unavenou ženskou s ľahkou jesennou depkou, ktorá huláka, že potrebuje niečo menej ponuré.
Apropó, ako sa to udržuje, nevsakujú so toho betónu fľaky, alebo je to celé upravené nejakou nepriepustnou vrstvou? Detto plesne?
Ten vešiak nemá chybu.
Wau, tak ten je!!!
diky :-) jsem si cim dal jistejsi, ze ten beton je dobry napad
ale nesmíš být typ na "naleštěnou" koupelnu.
podle toho, co mám možnost vidět v budově 14/15 ve zlíně ve svitu, kde pohledový beton mají, tak to vypadá po chvíli používání na můj vkus dost nechutně, tak zašle, mastně, divně. nevím, možná když se to dobře udělá?
+ 0zero7 ja som úplne v napätí čítala vaše príspevky, či teda naozaj ste bývalé spolužiačky :D dobré čítanie na ráno, super zvrat :)
Ja se poradim s architektem, vim, co se mi libi, ale neznam vlastnosti vsech materialu, takze si necham poradit od odbornika.
super inšpirácie, idem ich poslať kamoške, ktorá tiež plánuje betón do kúpeľne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.