Super, tak to mě nabilo optimismem! :-) S dětma je to přece jenom takové komplikovanější, ale tak nejsou to skleníkové květinky, taky něco musí zvládnout.
Tak to zkusím možná už letos, děkuju.
design a architektura
jo a boží je po lidech posílat peníze dopředu řidiči a on vám zase nich posílá drobný zpátky...
Jinak teda vozovej park byl místy taky docela zajímavej :-D

Jo, vozovej park nebyl z nejmodernějších
Ale tak hlavně že to jede. A řidiči super.
jeeee, gruzie. tam jsem chtela vzit otce na navstevu k jeho kamaradovi, az trochu rozchodi novej kycelni kloub. myslela jsem, ze bychom to mohli spachat na jare... ale vcera prisel s tim, ze mam hlidat levny letenky do new yorku. uplne z cistyho nebe, nikdy jsem nevedela, ze ho zajima usa:D
Myslím, že největší problém s dovozem koberců je ten, že ty nejkrásnější potká člověk většinou na začátku a kdo by se s tím pak tři týdny tahal, že.
Potrefenáhusa Koberec pod šutrákama je fakt povedený, ty jenom proužkované mám asi nejraději.
Dcera byla v Arménii před dvěma lety a byla naprosto nadšená. Od té doby se tam chce nutně vrátit. Ona miluje kostely a památky, tak si to moc užívala. Pak se chystá také do Gruzie nebo Ázerbajdžánu. Má pro tu lokalitu slabost.
Hned nějak po příletu se seznámili s nějakým taxikářem a on je potom všude vozil. Nebyla to žádná finanční pecka. Staral se o ně jak o vlastní, i do rodiny je vzal, radil a pomáhal jim. Zajištěné ubytování měli snad na první dvě noci a pak už přenocování řešili operativně. Sjezdili celou zemi.
Od té doby má dobrého známého. Nějaký arménský umělec, sochař, malíř, už nevím. Děsně bohatý, jezdí často do Francie, má tam majetky. (ona tam byla s rodinou mé sestry, žijí v Paříži) Chtěl se s ní okamžitě oženit, ale protože je mu asi 90, tak to neklaplo. Ale dědek je borec! Motorkář a excentrik. Párkrát už tu za ní byl v Praze. Ale nepřesvědčil ji :-D
Kdybyste chtěla nějaké info, mohu se jí zeptat co a jak tam řešit.
Ať jede do Gruzie,v Ázerbájdžánu jsem teda nebyla,ale podle me tam nic neni (poušť,ropná pole a tak) :-)
my měli takhle vlastního řidiče v Karabachu, jmenoval se Hamlet
Kdyžtak nahazu nejaky agitační fotky do cestovatelskyho vlákna
nahraj, prosim, tenhle region je cestovatelsky hrozne zajimavy a krasny.
Ozero: Znáte malíře jménem Josef Drapell? https://www.google.cz/search?q=josef+drapell&rls=com.microsoft:cs-CZ:IE-Address&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiR47XLqNzPAhXFthQKHbIcCasQ_AUICSgC&biw=1280&bih=930
Slyšela jsem s ním nedávno na Vltavě rozhovor, původem je z Humpolce, žije v Kanadě.
není to design, není to architektura, ale jakou máte sušičku?????
Mám Miele, ale už asi 12 let starou, takže případné reference vám budou asi k ničemu. Snad kromě toho, že nikdy neměla jedinou poruchu a nejvíc využívám žehlící program.
Mám Bosch, cca 4 roky. Nikdy som s ňou nemala problém, ani s iným spotrebičom značky Bosch. Dobre suší, nieje extra hlučná(za zavretými dverami ju nepočť vôbec), najčastejšie využívam program suché do skrine. A úspešne zachytáva psie chlpy. Ak by som si mala teraz vyberať tak jednoznačne Bosch alebo Miele(týka sa to aj iných spotrebičov) A v bývalom byte nám veľmi úspešne pomohla vyriešiť problém s vlhkosťou.
hlasim se taky s bozkou:-) plna spokojenost
Božka ![]()
ďakujem za tip na sušičky, práve plánujem nejakú kúpiť. Samozrejme, môže za to MP, už tam som sa namotala. Ale okrem toho mi pred pár dňami odišla aj umývačka do večných lovíšť, nejaký tip na vstavanú umývačku? Inak, umývanie riadu ručne sú pre mňa fakt muky pekelné :-)
viz výše:-) pokud je miele moc, tak tohle je druhá nejlepší volba
Hlásím se také do skupiny k Božce. (a připadám si trochu jako v Pionýru) ![]()
a já mám AEG, heč :-D
podle mě je to skoro jedno, když vyberete tady z těch normálnějších značek, já už ji mám 6 let, takže žádný extra rady nemám, jen jedna kamarádka má nějakou AEG jinou než já a strašně na ni nadává, že je uvnitř nějak strašně debilně udělaná (už si to nepamatuju přesně, ale má to úplně jinak než ta moje), tak myslím, že je nejlepší, když si člověk pár modelů dojde obhlídnout někam na prodejnu
to s tym vnutrom maju nasi, maju whirpoolku a tak debilne riesene usporiadanie kosov v nej, ze sa tam vojde ledva polka toho, co som schopna napchat do mojej bozeny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)