design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 21. října 2016 22:30
Reakce na Ignis:

Ja mám novú myčku a tá je tichá,oproti starej ani neviem, že maká.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 21. října 2016 23:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Šplouchání myčky mi taky nevadí, myslela jsem pak to nádobí, když je umyté myčkou. Má takový strašně nepříjemný povrch od té chemie.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. října 2016 23:13

prosím vás, já pořád tahám rozumy  ale jsem vážně lama na hledání :/

vím, že mnohé z vás mají třeba na pinterestu hromady inspirací ohledně bydlení. mě by zajímaly obýváky, bílý nábytek, dřevěné podlahy. zatím nacházím všechno na jedno brdo, takový ten americký styl se třemi gauči a krbem a sedmi stolečky na lampy :D nemáte nějaké odkazy?

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 21. října 2016 23:21
Reakce na Ignis:

aha, no to ale záleží, čím budete mýt, jsou i decentnější dryjáky 

Offline Potrefenáhusa
37393 příspěvků moje polička 21. října 2016 23:30
Reakce na Jiná Realita:

no já většinou hledám rovnou na tom pinterestu, když najdete něco zajímavýho, tak pod tím se vám nabízí podobné obrázky. Sleduju nástěnky lidí, přepichuju si jejich obrázky atd.

ale jako ono to je na jedno brdo trochu, no :-D

Já mám ráda desiretoinspireapartment therapy a jsem pořád strašně nadšená z freunde von freunden, co dal jednou někdo odkaz vyvítekam 

Offline razorblade
8456 příspěvků moje polička 21. října 2016 23:56
Reakce na Jiná Realita:

me pinterest nebavi, ale hrozne me bavi blog http://myscandinavianhome.blogspot.com kde se da najit dost interieru s drevenou podlahou a bilym nabytkem (ale taky s cernym, sedym a clovek zjisti, ze je to kolikrat hezci nez bilej:D)

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 22. října 2016 00:39
Reakce na Linie:

Ozero: Znáte malíře jménem Josef Drapell? https://www.google.cz/search?q=josef+drapell&rls=com.microsoft:cs-CZ:IE-Address&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiR47XLqNzPAhXFthQKHbIcCasQ_AUICSgC&biw=1280&bih=930

Slyšela jsem s ním nedávno na Vltavě rozhovor, původem je z Humpolce, žije v Kanadě.

Anoo, Drapella znam. Bohuzel zije a ma muzeum v Torontu, coz je pro me dost z ruky :)

Ale nektera jeho mega platna se mi libi, mit dum u oceanu s hodne svetlem, to by bylo! Pro umeni mam slabost, byl to jeden z mych oboru na VS, akorat nemam na dila v megalomanskem formatu misto. Na vetsinu ani penize, ale videla jsem veci, co byly velke, paradni a ne drahe. Mistni komunita docel apodporuje zacinajici umelce a vce meste je spousta galerii.

Treba to platno vpravo od Drapella se mi libi, do nejakyho takovyhohle domu (maj ten vyhled na ocean, akorat to neni na techhle fotkach videt)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. října 2016 00:44
Reakce na Ignis:

Hlavne si treba myčku nastaviť. Som tiez najprv vytahovala riad a citila som na nom lestidlo. Treba ale počítať navod a ponastavovať si to podľa tvrdosti vody. Lestidla som ubrala, soli pridala, nastavila vyssiu tvrdost. Tablety mám DM, skúšala som aj drahšie Somat a podla mna to iste.

Offline 0zero7
11318 příspěvků moje polička 22. října 2016 00:59
Reakce na Jiná Realita:

Ja kdyz zadam drevena podlaha bily interier nebo drevena podlaha skandinavsky interier vyleze mi cca toto, myslim dobry...

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 22. října 2016 06:05
Reakce na Jiná Realita:

Nedávno som objavila túto českú firmu s tapetami a doplnkami https://www.lavmi.cz .

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 22. října 2016 17:12
Reakce na Tassia:

Mají fajn věci, kupovala jsem tam něco do dětského pokoje a obchod v centru.

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 22. října 2016 20:29
Reakce na barbucha:

Ty jo Kyev sem si vybrala jako destinaci svého dalšího výletu, nějaký tipy? Ještě sem to teda nestudovala..

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 22. října 2016 20:50
Reakce na Ounz:

Je to už dlouho, byla jsem tam naposled v době Oranžový revoluce. Pamatuju si (kromě těch událostí) hlavně jídlo. Blinčiky s kaviárem, ach!  

Besarabka - tržnice v centru - rozhodně stojí za návštěvu, kromě nějakýho toho kostela... a provozovna Puzata Chata určitě.

Offline Ounz
20243 příspěvků moje polička 22. října 2016 21:14
Reakce na barbucha:

Děkuju :)

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. října 2016 16:20

Máte prosím někdo někde položené "půdovky" ? 

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 23. října 2016 18:05
Reakce na Jehelníček:

"půdovky" sú podlahové dosky z masívu? Ak áno, tak my.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. října 2016 18:20
Reakce na slniecko:

půdovky :-)

Offline slniecko admin
18815 příspěvků moje polička 23. října 2016 18:39
Reakce na Jehelníček:

ok, tak to bola trefa dosť vedľa

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 23. října 2016 18:41
Reakce na slniecko:

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 23. října 2016 21:20
Reakce na Jehelníček:

Tak to mě taky nenapadlo, že myslíte tyto dlaždice! Díky za objasnění. Ty šestiúhelníkové jsou podle mě dokonalé, jen to chce mít souznící stavbu (ne, můj panelákový byt s plastovými okny to bohužel není :-)).