Dalia jak byl na tutti frutti vzadu ten komiks, tak tam myslím bylo, ze pokračování priste a já furt cekala, cekala a cekala...
Retro - vzpomínky voňavé i jiné
Potrefenáhusa Ano, a pokračování nikde.![]()
Potrefenáhusa ![]()
já zrovna tak.
Nám ji máma nechtěla kupovat, bo sme jí vždycky v podstatě snědly. Stejně jako cukr bridge, hlavně ten barevnej :-) :-).
Zina my jsme ji měli jen výjimečně, takže jsem si ji šetřila:-) naštěstí jsem pastu nikdy nejedla:P ale bridž cukr jsme doma nikdy neměli, natož ten barevnej!![]()
Já toužila po pastě 2x16. Byla totiž průhledná! (A až teď mi docvaklo, proč se jmenovala 2x16:-)))
Zina Ten me hrozne fascinoval; mela ho babicka z tatinkovy strany a schovavala ho pro navstevy nebo zvlastni prilezitosti. Nenechala jsem si vymluvit, ze na tom nic tak extra neni - proste uplne obycejnej cukr, akorat barevnej.
Jednou jsem od nekoho dostala nejake penize, a at tedy jdu do samosky a koupim si neco dobreho. A tam zrovna meli takove velke cukrove homole z barevneho cukru. Nikdy predtim ani potom jsem je prodavat nevidela. Tak jsem vsechny penize utratila za, tusim, modrou homoli a doma jsem dostala vynadano, ze utracim za takove blbosti, ze kdybych si koupila aspon cokoladu ![]()
Ani nevim, co jsem s tou homoli nakonec udelala. Pevne doufam, ze to jsem prece nemohla snist!? ![]()
viktorka_od splavu ten Bridž mávala babi ku káve, občas sme si mohli dať po kúsku:). Naši to domov nekupovali.
MP Marge mně právě přišlo, že chutnal jinak, byl takovej jemnější a hodně slisovanej, strašně tvrdej.-) homoli jsi klidně mohla sníst, proč ne? já mívala furt plný kapsy cukru pro koně a samozřejmě jsem ho i jedla, za ty roky jsem musela sníst kila:D není divu že teď mi je z něj zle:P
Potrefenáhusa tsss![]()
btw ono dost těch věcí bylo regionálních, stačilo abych jela 30 km k babičce a tam měli ve včele lakrumáček, kterej byl samozřejmě mnohem lepší než obyčejnej pribiňák![]()
Potrefenáhusa skôr si myslím, že prvý diel dodávali len do Bratislavy a druhý diel len do Košíc
. Tiež si pamätám len prvý diel toho komixu.
Já toužila po pastě 2x16. Byla totiž průhledná! (A až teď mi docvaklo, proč se jmenovala 2x16:-)))
No a proč? Já vůbec netuším, o čem je řeč, já už pamatuju jenom Perličku ![]()
Edit: No tak jsem si poposedla... ale většina lidí tolik zubů nemá
viz evoluce osmiček.
coralline evoluce neevoluce, my doma těch 32 máme (nebo bychom měli kdyby a) vyrostly celý ven b)nevytrhl je šílený ortodontista:-)) všici![]()
Dalia viktorka_od splavu hele ale jako!!!!!to vůbec neznam!!! Slováci asi měli něco extra!!!
![]()
Sweet Potato pro mě 2x14, prosím (nevyrostly, dvě nemám ani zalozeny)
ty pasty pamatuju, ze byly taky nějaký barevný? Modra, zelená, červená? (Žlutá)? Úplně vidím ten gel, i si vybavuju tu chuť, i když já si v ty době cistila zuby tutifruti nebo fluorkou
Potrefenáhusa fluorka ještě jakžtakž, ale "dospělá" fluora byla hrozitánsky nedobrá:-( a pamatuju si na ten úžas, když jsem poprvé viděla pastu z červenobílých proužků:-O
Sweet Potato pro mě 2x14, prosím (nevyrostly, dvě nemám ani zalozeny)
ty pasty pamatuju, ze byly taky nějaký barevný? Modra, zelená, červená? (Žlutá)? Úplně vidím ten gel, i si vybavuju tu chuť, i když já si v ty době cistila zuby tutifruti nebo fluorkou
Jo jo! Teď jsem si taky dokonale vybavila chuť té žluté.
Ježiš! ![]()

Potrefenáhusa Mně taky 2x14, osmy spokojeně spinkají v čelisti a moc doufám, že tomu tak zůstane i nadále. Ťukťukťuk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)