tarra môžem sa spýtať, či je to tvoj časopis, alebo sa ti podarilo nájsť niekde tie obrázky? (veľmi by ma zaujímali popisky k obrázkom 7 - 9...
)
Retro - vzpomínky voňavé i jiné
slniecko katalog mám u sebe.o), prosím o specifikaci o který obrázek jde, myslím, že ta čísla jsou na prvním a předposledním fotu, opíšu nebo nafotím
slniecko Mělo by to obsáhnou popisy ke všem třem fotkám. Je to větší, ale chtěla jsem to nechat čitelné, snad bude:

A ještě tedy něco málo:

tarra Ty parfémy, Saša a Nataša, Rudá Moskva, Může být!
![]()
Dadoo Pobavilo - a privodilo nostalgicke vzpominky, diky ![]()
Cekat na "pana Vajicko" po Vecernicku byla rodinna tradice; beda, kdyby se rodice pokusili nas poslat do postele driv ![]()
Nevím jestli to tady už bylo, ale pamatujete vy starší co jste pracovali/y v kanceláři na
dálnopis
počítací stroj ASCOTA

a cyklostyl, nejdřív se napsal nějaký blábol na blánu/ta byla přísně evidovaná/ a pak se to tissklo na cyklostylu..
Byla jsem v té době těhotná a všechny šaty jsem měla na břichu černé od tý barvy.

Já to tušila, že jsem tady nejstarší, že nikdo ty stroje nepamatujete. No nemám z toho radost.
Tak Betty neházej flintu do žita, třeba jen nepracovaly v kanceláři
Já třeba dálnopis i cyklostyl pamatuju, jen jsem s nima nepracovala, no..
Tak Betty Já pamatuju to počítadlo, ale jen z toho důvodu, že jsem dělala inventury a ty stroje bývaly zastrčené hluboho ve skříních a už se nepoužívaly. Ale v seznamu DKP pořád byly. ![]()
Já si to pamatuju, i to, že k cyklostylu měl přístup jen dobře prověřenej soudruh
Bylo docela obtížný se nějakejch kopií domoct... však taky většina věcí se řešila pomoci x průpisů na psacím stroji ![]()
Taky si to všechno pamatuju. Do ruky mi přišel jen cyklostyl. Máme na něm "vytištěné" Půlnoční noviny na maturák
.
barbucha Ano cyklostyl by umístěn v kanceláři bezpeč. technika a pod jeho dozorem jsme tam tiskli ty veledůležitý bláboly.
Tak Betty ja pamatuju, ze ten kalkulator, stejny nebo hodne podobny, mela jedna kolegyne a nechtela se ho vzdat. rachotilo to jako kasa v samoobsluze a nemelo displej, vysledek vyjel na papirku. jeste pamatuju stare faxy, dalnopis ani cyklostyl teda ne:-)
tarra veľká vďaka
!!!
MP Marge Ja jsem na pana Vajicko mela pifku, protoze jsme chytali ZDF a ARD a ten rozdil mezi ceskou a zapadonemeckou reklamou mi ani jako diteti neunikl ![]()
Podle Cvicme v rytme jsem hopsala a hrozne jsem si prala nejakej ten trikot, pak jsem ho jednou dostala k Vanocum, jenze v tom nebyl zadnej elastan, takze se to hned priserne vytahalo a viselo to az ke kolenum.
Jinak me prekvapilo, kolik tech retro veci porad vlastnime, vlastne cela nase chalupa je takovy velmi zachovaly, autenticky retro, az na par novejch spotrebicu. ![]()
Tak Betty cyklostyl jsme měli a používali v turistickým oddíle. nebylo to úplně uživatelsky přívětivý, ale furt lepší než psát přes kopírák
moora ale to snad muselo být až po revoluci.
Ja jsem pracovala na krajské správě spoju a spoje patřily pod ministerstvo vnitra. Já myslela, že běžné podniky cyklostyl neměly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)