VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 12:03

Samantha Nezapomněla, já jsem ho tam dát nechtěla, víš, protože jsem si řekla, že ho tam neni potřeba nebo jak bych ti to vysvětlila, takle - jako mohla jsem ho dát, ale rozhodla jsem se ho nedat, teď ho dám

Offline Pavlena
6760 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 12:03

O kauze sjeta Bibiana vim jen odsud, ale este bych chapala, ze fotka ma/snazi se o urcitou estetiku a ze je adekvatni veku, ale pokud ji postovala pani matinka, pak je to tedy trochu .

Offline MP Meri
5671 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 12:04

Mne taky prijde na ty fotce jak rajda po flamu ... ale jakoze je videt, ze je to v podstate jen stylizace, ve skutecnosti je vonava, cista a nejspis maximalne lehce opila. Jako mama bych asi nadsenim neskakala, ale ani bych nezakazovala, vyslouzilo by si to u me maximalne tak zvednuty oboci. V jejim veku sem delala horsi veci, jen je stesti, ze obrazovej zaznam neni. 

Ad veseni na site ... u dnesnich "mladeze" je to proste standard, to už třeba ani my nemůžeme pochopit, ačkoli "nás" pochopitelně všechny zde považuju za úplný mladice a jdoucí s dobou Ale mám svoje mladší sourozence na sítích a jejich sdílení je prostě už úplně jinej level a to samozřejmě ani nevidim, co sdílej a cíleně mě z toho vyjmou. 

20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 12:06

barbucha Tak jinak bych vám na jejím místě napsala, že mi závidíte mladistvý pel a svobodomyslnost, páč ste starý škeble.

Hele je to úplně jedno myslim, jde fakt s prominutím vo hovno a tady už je zas slepičinec.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 12:46

Mutziputzi 

Prosimtě, ty vůbec zjevně nerozumíš, vo co de!

Přece sama ty fotky veřejně vyvěsila, takže ne, nemá se co vohrazovat a psát laskavému divákovi že je stará škeble, (i kdyby měla stokrát pravdu). TO je ten základ.

Kdyby jí ty fotky někdo ukrad a vyvěsil, aby se jí mohli lidi pošklebovat, pak by šlo vo něco úplně jinýho a mohla by se bránit všemi prostředky. 

Takhle nemá nárok, páč jak už bylo mnohokrát při podobnejch příležitostech řečeno a uznáno, musí kritiku snést, pokud zveřejňuje svoje materiály dobrovolně a všemu lidstvu na voči.

Jako jo, jde vo hovno, ale udivuje mě (vždycky a znova), jak se tady nekritizuje zveřejněný foto, ale názory na něj, a to kolikrát (místní specialita) rovnou ad hominem. Málokdo už umí podat argumenty bez toho, aby se navážel do oponenta... smutnej to úpadek komunikace!

řeknu že mi připadá jako nemytá rajda, ty zas že se ti zdá jako čisté slušné děvče, a cajk a hotovo, ne? Nemusíš k tomu rozebírat věk, povahu, rodinné prostředí ani stranickou příslušnost dotyčného, nebo to bez toho neumíš? 

20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 12:57

barbucha Hele sorry, ale Bibi vyvěsí co potřebuje a já sdělím zrovna tak jako vy co si o tom myslim, případně co si myslim o vás, případně co si myslim, že by si myslela ona o vás, a co jako?

Vede se tady polemika ohledně míry vizáže ala špinavá rajda, já mam názor, vy ho máte, vysvětli mi proč na mojí straně se jedná o urputnost nebo demagogii nebo co tady chytrolína psala a z vaší stranu o svobodu slova, komentování veřejně dostupné sebeprezentace, je to poněkolikátý to samý, hejno kdáká a kdo má názor opačný, či jinak formulovaný, toho je potřeba zmoderovat, jako come on holky??

Offline ice
1922 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:01

barbucha hele ale proc psat, ze vypada jako sjeta nemyta rajda? Vystavila ty fotky a myslet si asi muzete vsichni co je libo, ale psat to pak nekam verejne? Proc? Protoze muzete? Asi je kazdymu jasny, ze zdejsi osazenstvo ani matky dcer nejsou cilovka...proc to proste neignorovat? Tenhle argument, ze si muzu psat co chci, kdyz ona to prece placla na sklo tak se rozjedu a budu urazet co to da, me toci uz od dob MP.

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:07

ice Pak se může tohle vlákno zrušit.

20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:11

Pinot Noir Eště mi počkej, mam v hlavě workshop pro "matky dcer" kerej bych si tady chtěla votevřít, cílem výzkumu bude taková moje myšlenka, že schválně jak by se jim líbílo, kdybych o jejich dcerunce psala jako o sjetý rajdě, ráda bych si vověřila předběžnou hypotézu.

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:12

Mutziputzi Ještě že nemám dceru!

20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:15

Pinot Noirl Sleduju tě zajímavý zacyklení, holky by podle mě nechtěly, aby se jim dcéry vyvalovaly po sockách jako Bibi, páč by vo nich tetiny psaly jako píšou dámy o Bibi...hele zajímavá věc

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:16

Mutziputzi 

Tak když se ti nelíbí moderování - s čímž naprosto souhlasím - tak to nedělej. Počítám v to i co sama popisuješ: sdělení, co si ty myslíš o spoludiskutujících. Hejno kdákajících slepic atd. podle mě prostě už do diskuse nepatří, to je vše.

ice 

Proč? Protože to je to první co mě při pohledu na fotku napadlo?

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:18

Mutziputzi Jo, kruh se uzavírá

Offline ice
1922 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:19

Pinot Noir jj dalsi blbej argument proc muzu urazet. 

20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:21

barbucha Tak to už je s dovolením hodnocení diskuze ex post, tím moderováním myslím zvolání typu "a proč to pořád píšeš, už toho neeech", skvělej argument, píšu to nejspíš proto, že mi další přijde vysvětlit, že děvče jako jetá rajda vypadá a já si to holt stále nemyslim, dovoluji si poukázat na svůj obvyklý argument "myslete si co chcete" čili nikoho neobracím na svou víru ani nežádám, aby se už k tématu nevyjadřoval...nevim no, je to tak nepochopitelný?

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:22

ice Tak že sem ty urážky pořád chodíš sledovat...

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:23

Mutziputzi 

Je.

20970 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:28

barbucha Tak jo no, já se naučim akceptovat zdejší argumenty typu Počkej až ty budeš mít děti a Kde je vystavýno, tam je dovolýno a Už nepiš! 

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:34

Pinot Noir jako bacha, neni to tak dlouho, co me odchytila na ulici rozzurena znama, jak smazat ucet IG, protoze jeji 13ti lety syn se tam vystavoval zpusobem, ze zlata dekadentni Bibi (a taky mi to prijde pres caru). 

Offline ice
1922 příspěvků moje polička 12. zaří 2019 13:44

Pinot Noir ani moc ne. Me bavi jiny vlakna.