Nebylo to i u prvního porodu, že se krátce rozešli, ona odjela na Slovensko a krmili bulvár a pak se zas dali romanticky dohromady a zase nakrmili bulvár...?
Mně přijdou jako naprosto šílený individua:-)
Nebylo to i u prvního porodu, že se krátce rozešli, ona odjela na Slovensko a krmili bulvár a pak se zas dali romanticky dohromady a zase nakrmili bulvár...?
Mně přijdou jako naprosto šílený individua:-)
Mirka Pochopitelně přecházím hledisko, že já být svobodná matka v šestinedělí a chtěl mi věnovat nějaký ten čas Brad Pitt nebo George Clooney (doplň dle vlastního uvážení), vrazím mu na hlídání dítě a jdu si lehnout!
I bez toho je to dost divný.
Je. Ta paní Kamila nám to bude kazit, ta je asi normální. Škoda no.
Garfie To je fakt divný. Tam bude asi nějaká potřeba dokázat si, že neztratila těhotenstvím a dítětem přitažlivost, ženskost.
Nebo jako to maji Romove, tam se ty zenske musi nechat osoulozit co nejdriv, idealne jeste v den porodu...
Sweet Potato Nebo hormony a zatmění mozku a nebo se to tak prostě sešlo. Jak říkala jedna známá ,,když už jsem tam byla,,:-D
Garfie Tak to je hustý. Já tomu nevěřila, že je to možný a ty máš důkaz :-).
Solathis to vážně? To je nějaká tradice?
A moje bývalá šéfová si našla milence v těhotenství a později kvůli němu opustila manžela, tak to byla taky dost pikantní historka!
znám podobnej příběh. Potkali se ve výtahu, ona už s viditelným bříškem, přepadla je touha... načež sbalila kufr, dítě, břicho a opustila manžela. Pořídili si pak spolu dítě a dům a myslím, že jsou pořád spolu.
711990 oni se znali, když do toho výtahu nastupovali. Když z něj vystupovali, tak se znali víc.
my tady na venkově nemáme čas chodit kolem horký kaše :D
OliveOyl Tak to je hustější historka než ta moje!!! U té mojí šéfové to nějak vznikalo nezávisle na rozpadajícím se manželství (hlavně on byl věčně pryč, pracovně s mladýma holkama...), to dítě, bylo teda manžela zcela jasně, se tam spíš tak nějak přichomýtlo. Nakonec to skončilo na tom, že ona opustila muže a očekávala totéž na oplátku (ten milenec byl taky ženatý) a on to neudělal.
madluša Mam to od "strycka" roma, ale zrovna jeho rodina je z tech prizpusobivejch (vsichni pracujou, kdyz to jen trochu jde, u jeho maminky by se dalo jist z podlahy atak), tak ti to nepraktikovali. A ptat se kamaradky, co pracuje na novorozeneckem se mi trochu prici, je mladounka a tohle je citlive tema...????
Solathis já to zažila v porodnici se synem. Na pokoji se mnou Romka, rodily jsme plus mínus stejně, kolem třetí v noci. Druhý den odpoledne nechala dítě v postýlce, to už byla tehdy norma, děti s matkou, a zdrhla oknem záchoda. Dvě hodiny hrozný haló, opuštěný dítě, hledala se matka, policajti zavolaný a ona pak přišla normálně vchodem, svlíkla si župan a lehla zpátky do postele. Prý musela domů obsloužit muže. Prý nějaký starý zvyk. Nakonec se s tím nic nedělalo, dítě v pořádku, akorát potřebovalo nakojit, policajty poslali pryč. A druhej den šla holka domů.
Jennyfor Jestli by nebylo lepsi podepsat revers v takovym pripade... ![]()
Solathis to dítě s ní ale domů na reverz nepustěj. Musela by ho tam nechat a řešilo by se to přes sociálku. To je asi lepší, když si v nestřeženém okamžiku odběhne domů.
Jennyfor Tak to je hustý. Solathis O tom jsem nikdy neslyšela, ale když jsem rodila druhé dítě, tak jako bezproblémově (to byla odměna za to první utrpení), tak mi doktorka řekla, že to bylo jak cikánský porod (cituju doslova, omlouvá ji, že ona sama byla Mongolka), že ty holky seskočí z kozy a jdou si rovnou do bufáče na chlebíček! ![]()
Garfie Takhle jsem rodila taky.
To o těch Romkach bylo kdysi dávno v nějakém filmu, když si vzpomenu, napíšu. Sestřičky nebo něco podobného. Možná si některá dáma vzpomene . Mmch nevím, zda to není UL, obojí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.