Monulinecenka tak to teda na smec dlouho necekali![]()
![]()
![]()
VIP zjevy
stes Tak museli si pohnout, když jim teď konkurují Vémolovic ![]()
Ted je to tedy troboj...kdo je na stridacce? Gregorovi v šatně, Rolincova s Nedvedem..na ty je jeste brzo![]()
Garfie Jo to jsem si taky říkala, že jako čekat tolik let zrovna na tohodle. V nejlepších letech...No asi ji to stálo za to, jemu teda nevím, evidentně si štěstí a pohodu na starý kolena nezajistil. Ale máš pravdu, mají potenciál, ale oni ten bulvár spíš brzdej než prizivujou, z toho bude prd;-(
Tak už máme Lelinku zas doma, Vémolojc rodinka je pohromadě.
To se mi ulevilo!!
barbucha no baže
Tak už máme Lelinku zas doma, Vémolojc rodinka je pohromadě.
neverím im ani slovo, zviditeľniť sa za každú cenu, ale ľudia nie sú ovce.
milacka jsou to šašci, no. Bulvár je živí, nic víc.
A ze se potichoucku rozešla Bagárová, to vás nechàvá chladný? Je fakt, ze to byl hodně suchej rozchod ![]()
MP Meri s Bagarovou se vzdycky rozjede diskuze o jejim osklivym diteti....ja teda nerada kritizuju cizi deti, ale....tady musim![]()
Já jsem teda žádnou takovou diskusi asi nečetla, ale myslím, ze z ní může vyrůst krasavice - hezká po matce a atraktivni trochu šikmýma očima.
Ginevra stejně jako u lely nechapu, ze jim není blby to dite takhle namočit do reklam
Potrefenáhusa není, když to sype ![]()
Jinak k diskusi o dítěti Bagárové nic nevím, ale ji považuju za mimořádně krásnou, tak když bude holčička aspoň trochu po mamince, tak si starosti o svůj vzhled dělat nemusí
711990 hele, pssst, ale ja mam takovy trochu pocit, ze osklivy jsou skoro vsecky deti krom vlastnich. Ale nektery se z toho vyloupnou..
(bacha, nadsazka tak trochu!)
Pavlena
tak samozrejme moje dite je zcela objektivne nadherny, haha:D ale ja mam blby srovnani a to nebohy batole porovnavam treba s husickou Potrefenáhusa
a to musis uznat, ze je nejkrasnejsi holcicka na svete!
Pavlena
Ty jsi krutá! Někdy ale ani ty vlastní....;-)
Vždycky si vzpomenu na Rachel a Rosse z Přátel, jak si v porodnici prohlíží fotky miminek na nástěnce “který je nejošklivější?” “Všechny jsou hezký!” “to vpravo nahoře?” “Jo!” ![]()
711990 no pockej, my se nad ni tuhle rozplyvali před muzovou matkou a ta nám na vyzvu: mami, musis uznat, ze je strašně krásná! odpověděla: Pro každý rodiče je jejich dite nejkrásnější. ![]()
tak nevim ![]()
ale je to divnej atribut, stejně moc nevim, jak s tím nakládat
A ještě teda v porodnici všechny ostatní děti tak divne tiše kníkaly, to naše bych poznala přes celou chodbu, to bude taky určitě velmi objektivní!
Potrefenáhusa jak s tím nakládat nevím, ale považuju to minimálně za nefér, když k té nejkrásnější holčičce připočtu ještě nejkrásnějšího zrzavého kocoura ze všech!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)