Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 22. března 2020 22:42

dzizisketa adrspach je zivotni styl:D ja tam desne nerada lezu, nemam rada spary a kominy a tim ze zahranici je v nedohlednu tak tam budem celou sezonu urcite

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 22. března 2020 22:46

dzizisketa v Adru se boji všichni kromě domácích

Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 22. března 2020 22:51

continuity haha lwtos by v adru nemuselo byt tolik polaku

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 22. března 2020 22:53

rasaNori tak myslela jsem domácí, tj. ti, kteří jsou tam zvyklí. 

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 22. března 2020 22:58

continuity rasaNori Na písku nelezeme, takže to vidím na boulderovou sezónu  Fňuk

Děkuji, že si mohu postěžovat.

Offline Tulipe
2471 příspěvků moje polička 22. března 2020 22:59

rasaNori zrovna jsme si rikali, aspon bude letos prilezitost navstivit mista, ktera jsou jindy k nesneseni preplnena

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:00

brrr jojo, vím, díky. Musím to zkontrolovat, co tam vlastně je. A taky JSTOR je prý uvolněný. Bez školky stíhám sotva povinné pracovní minimum, tj. maily a technické korektury, ale na mojí práci už moc času nezbývá.

Offline rasaNori
8602 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:04

katkas a navic adr s lezoucim deckem (pokud teda nekdy poleze) je fakt k prdu. 

Offline Mohučanka
7112 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:04

dzizisketa jak píše řasa a continuity. Je to životní styl a je to nebezpečný. 

rasaNori My se zaměříme spíš na bouldering než na písek, brrr. 

katkas taky fňuk, velký fňuk. 

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:14

rasaNori To je pro mne asi jediná výhoda Petrohradu i Modřínu - les je tam i s dítětem fajn.

Mohučanka parfu sraz na Petráči?

A oběma díky!

Offline dzizisketa
8434 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:17

Proč já se vlastně letectví nevěnuju, když miluju výšky? Aha, už vím, beznadějně slabé ruce

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:19

dzizisketa to s tým psom je presne, predvčerom som mu zo srsti vycesavala rezance, dnes kašu a ešte som ho musela hnať z lopatky, keď som zamerala ryžu. Ale zas so synom sú už najlepší kamaráti, dieťa ho úplne zbožňuje a pes si za zrkadlo nechá pomaly aj sadnúť na hlavu...

Offline MP Meri
5671 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:27

Pred koronou jsme měli se sambem v plánu vrátit se k lezení, fnuk. My jsme teda spis sváteční lezci, nejaky sestky na stěně, do skal jedine s někým, sami si netroufáme, nemáme tu bezpečnost tak zmaknutou. Já jsem teda spis ferratova, v tom jsem se fakt našla. Chtěla jsem letos zase do Slovinska nebo Dolomit, no nevadí. Tak přidávám OT tip, ze ferrata v mem rodném Děčíně kvalit Dolomit sice nedosahuje, ale jinak rozhodne stojí za návštěvu

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 23. března 2020 00:02
Reakce na Solathis:

Nam se posunuly na neurcito veskere terminy, klinika je (pochopitelne) zavrena. Jeste, ze to resime uz ted...

​To je mi líto, je mi jasný, jak je to všechno spychicky náročné

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 23. března 2020 01:05

Solathis 

Nezbývá než zkoušet PKO.

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 23. března 2020 01:17

Sairon 

Vůbec se nedivím, že plašíš, jsem neskonale šťastná, že nejsem těhotná, nemám malinký miminko, že mám už druhý dítě, takže mi doma pro malou vlastně nic nechybí... 

K tomu porodu, teď sjíždím debatu na čt a naznačují, že by se mohla začít uvolňovat některá opatření v půlce dubna. Je možné, že v červnu se bude rodit v klidu i s otcem na sále. Třeba ti ho otestujou, než ho tam vpustí. Určitě to bude dobrý. Jako pozitivní bych viděla, že si zdravotnictví do té doby sedne. 

Offline mnum
2140 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:11

Sairon neni to vubec sobecke, je to pochopitelne. Zkus se na to psychicky pripravovat, konzultovat s nekym. Take bych to na Tvem miste rekla porodnim asistentkam pri prijmu, ze se bojis, ze mas spatnou predchozi zkusenost, myslim ze vetsina z nich jsou skvele empaticke zenske ktere pochopi Tve obavy a budou k Tobě ohleduplne. A druhe porody opravdu byvaji mnohem lepsi, treba doktor ani nebude potreba a bude jen prihlizet. Cisare na prani bych uplne nedoporucovala, zbytecne prodlouzeni hospitalizace o 1 den, v teto situaci kazdy pochopitelne chce domu co nejdriv. Ale je to Tvoje vec, samozrejme. 
A vubec, kdovi co bude za 3 mesice, mozna se vyresi nedostatek ochrannych pomucek pro zdr personal a nebudou takove strachy z pritomnosti doprovodu u porodu. Nebo se stane testovani vic dostupnym... doufame vsichni Ze se to zlepsi 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:14

dynda Skoro se bojim optat - co je PKO?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:16

A666 Mame v podstate kliku, ze jsme na zacatku, takze lecba jeste neprobiha, byli jsme ve fazi vysetreni. Predstava, ze do sebe perem hormony a pak nas ntopnou me dedesi...

Offline Pinot Noir
28187 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:31

Solathis To je mrzuté, ale jak říkáš, mohlo to přijít i v nejvhodnější dobu. Snad se všechno vrátí brzo do normálu