Oni toho stejně moc neujdou, ze začátku počítáš kroky v jednotkách, pak metr... Takže během pár minut je dítě zase oblečený, ale fakt to funguje.
Vše o těhotenství a dětech
continuity A další věc je, ze to učitelka nechce vidět. U staršího jsme dostali cvičení a vedle vyplněné pro kontrolu. U mladšího nic, chápu že rodiče to z ladnou sami, ale já to mám v cizím jazyce a občas nevím. Matiku mu opravím, ale ten jazyk
Mrakoplas motivovat ke zdolávání schodů, ty jinak nezdolá než pomocí lezení, tím naposiluje správné svaly, u syna to pomohlo.
MaeGandal ja to mam taky v cizim jazyce, starsi to vysvetluje mladsi, kdyz ja nevim a ji to hledam po internetech a v pravopisnych priruckach, na budku tohle. u druhe ucitelky maji deti dodat akorat spravny vysledek. cekala bych, ze kdyz uz maji hromadne sedet na to whatsappu, ze alespon proberou chyby a ne: poslete mi vysledek cviceni s nula chybama. to muze delat i sama.
Tak ja si tu riesim lozenie a on sa mi prave cely dogrcal a ma skoro 39
kde co chytil, ved nikam nechodi a s nikym sa nestretava ![]()
Mohučanka my sme tento rok v júni zasa chceli ísť liezť do Paklenice a potom skúsiť aj to Nemecko. Ak z toho nič nebude, tak aj ja hádam začnem rozmýšľať nad číslom dva ![]()
betsey to bude příští rok koroňátek :D
dynda díky! To fakt o nic nepřijdem, sluch jí testovala minule a špatnej zrak by se už snad projevil
dynda Nechtej vedet, co mi na to google nasel (nic k poceti teda)! U nas je to jednoduchy, edit: blizsi uvedeni do problemu, ktere tu nemusi viset nastalo. Pardon.
Mrakoplas mne sa syn plazil od 4. do hádam 9. mesiaca. Štvornožkovať potom začal zo dňa na deň (na kolienkach teda péroval popri plazení). Namotivovať ho na lezenie po štyroch som nevedela, riešila som vtedy hlavne to, že mal z toho plazenia odretu kozu na bruchu/rukach (niečo ako spáleniny).
DrowRanger jako mne nevadi, ze este nelozi, ma cas, len mam fakt pocit, ze to preskoci a bude skor na nohach a to nie je dobre. Inak by ma to nestvalo, starsi zacal v 9 mesiacich len plazit, lozil v 11 a chodit v 17 a je uplne v pohode. Motivovat som ho musela na vsetko, inak by sa snad doteraz neplazil
ale uz si nepamätám ako.
DrowRanger jo a starsi z toho plazenia a lozenia zodral vsetky paradne gate a teraz musim mladšiemu robit zaplaty a kupovat nove ![]()
MaeGandal continuity Normálně jim to napište. Ty učitelky taky tápou, dělají něco takového poprvé. U nás je to teda pohodička, zatím nic nevracíme zpátky, i když tím vyhrožují a teď třeba dcera píše sloh, s tím, že ho má mít na podepsaném papíru a odevzdá při nástupu do školy. Tak jsem si říkala, že té naivce napíšu, jestli to nechce poslat, že se z toho po nástupu do školy zvencne. :-)
U syna nám teď napsala učitelka, že zvolníme, že máme čas, takže po nabitém týdnu je to teď na pohodku....a že máme doma prostor pro zapojení do domácích a zahradních prací. :-) Taky si vyžádala od každého mejl nebo telefonát o tom, jak to děti zvládají, co jim jde a jak by jim mohla pomoct (je teda teprve ve druhé třídě).
To male
tak jak jsem se vcera radovala ze konecne! se otaci, tak dnes to vysperkovala otacenim z bricha na zada. Sbohem gauci, vitej podlaho![]()
rasaNori Tonda behem poslednich 3 dni udelal tak silenej pokrok, ze uz panikarim ze nemame zabezpecenej obyvak:D uz se naprosto cilene prevaluje na bricho i zpet a dosahne si pro vsechno co chce. A dneska v noci me vzbudily rany do hlavy (spi se mnou v posteli, ale ve svym hnizde) a on lezel na brise a budil me![]()
711990 Za chvíli ti začne otvírat oči ![]()
Pinot Noir medzitym bude este sklbanie vlasov ![]()
Pinot Noir neee![]()
Mrakoplas to je dobry, vlasy uz skube!
betsey to bude příští rok koroňátek :D
Proboha. Jak za totáče. Lidi neměli co dělat, nikam nesměli... tak na tom leželi 24/7
Ovšem nevím, jestli je to rozumný v situaci, kdy celá ekonomika půjde do háje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)