999 Tímto mě Peštová taky překvapila. Nechápu motivaci, zvlášť když už se teď o nevhodném odhalování více mluví. Nejspíš podlehla svému stylistovi...
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Pro mě je Pořízková charismatická a sofistikovaná. I když promluví. Peštová je krásná, ale docela nudně, splývá mi s Maxovou, Hercigovou, Vojtovou a dalšíma. A když promluví, tak taky žádná sláva. Ale to jí možná křivdím, moc jsme ji mluvit neslyšela.
notna já docela nedávno četla s Peštovou rozhovor a rozhodně to není žádná blbá modelka. Ale já je nijak nesleduju, jen co na mně vypadne tady.
Jágrovo děvče.

Ty vyhozeny nohy z megarozparku shodí každý šaty, nemůžu si pomoc.
stes já si dycky pomyslím - "prodej bílýho masa"
. Fakt úplně zbytečný.
stes přesně
Tak Betty kolik ji je? 12?
Tak Betty mastný čelo...
RoSa Tssss, to je přece "glass skin"
.
whiskas taková hodná holka z Horní Dolní... a maturitu už má?
RoSa A není to jedno
?
Ale pozor, trend lesklé kůže je již prý out a nastupuje "Cloud skin"
.
Já myslím, že třicet už ji bylo. Ale oni jsou vtipnej pár, nedávno dostával Jágr v Pittsbourgu nějakou významnou cenu a říkal tam, že děkuje své mamince a i své pritelkyni, že ta je sice prilis mladá, aby si pamatovala, že by hrál za tento klub, ale řekl ji všechny historky:D:D. Nevím no, jemu to pak vždycky nějak nedopadne, on je jak Dicaprio
Pestovou jsem viděla jen jednou mluvit, u Krause, a jako unylá je přesně to, co tam předvedla. Nemusela mít svůj večer, ale bylo to fakt utrpeni, nezabavna, nezajímavá, hrozně vážná, neustále stačela řeč na ty svoje produkty
No ale tohle!

Tak Betty Myslím, že už jenom to, že píšeme "Jágrovo děvče", o něčem vypovídá
syndrom DiCaprio je zjevnej.
A tyhle rozparky taky nesnáším stes Pinot Noir Třeba Verešová v nich exceluje.
notna Tyhle modelky, asi kromě Vojtové, mi naopak přijde, že byly ještě "lidi", něco o nich vím, rozeznám je (přidala bych ještě Šeredovou, Kubelkovou, možná Sklenaříkovou). Z mladších modelek znám tak Karolínu Kurkovou.
To je jako s misskama. Poslední dokážu jmenovat asi tu Janu Doleželovou, lékárnici. A to je 20 roků že...
dzizisketa to jsou nádherné šaty!
Karja Mně přijde, že Peštová se pořád hrozně kontroluje. Možná v soukromí je fajn, vypadá, že to má v hlavě vpořádku (až na ty černé šaty, haha), ale na tu veřejnou stránku si dává hrozně pozor.
dzizisketa Takový královský pár se vším všudy!
dzizisketa Šaty jsou úžasný, nemůžu se rozmyslet, jestli jsou úžasně jednoduchý nebo úžasně promyšlený nebo obojí najednou:-) A ta barva.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)