barbucha To se mi taky líbí.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Nevěsta krásná, ale teda Ranija nádherná.
stes Sweet Potato Mně ta noha vadí hrozně! U Cary D. ještě chápu, že to je v kontrastu s tou spoustou látky všude kolem, ale Nicole... za mě
Fakt hodně se mi to nelíbí u Halle Berry.
No, tak ona je noha... a noha. Halle by měla ta stehna spíš zakrývat (jo, a máme tu politicky nekorektní bodyshaming!
).
I když samozřejmě do takový krasavice, milující vlastní překrásný tělo (aka Lizzo) má ještě hodně daleko ![]()
barbucha Já myslím, že vlastně nikdo by neměl na Oscarech vystrkovat stehna, ať mají obvod, jaký chtějí.
Aranel možná ani jindy, od kolínka by to stacilo
Aranel Tak zrovna na Oscarech mi to vůbec nevadí, to není ples v opeře :-).
Garfie
aha! to mě nenapadlo!
barbucha Na stehnech HB fakt nevidím nic, proč by je měla zakrývat. Kromě příležitosti. A o to kráčí.
Plus teda ukazuje asi nejen stehna.
Garfie Moc. A ty její šaty od Diora se mi taky líbí.
barbucha tyjo HB ma krasny vypracovany stehna, jen proste ty saty sou vykrojeny zbytecne moc.
Rania je pěkná a vždycky byla... ale taky má šikovnýho chirurga (na rozdíl od mnoha jiných) ![]()
barbucha Na stehnech HB nevidím nic, co by se muselo zakrývat
Kidmannové rozparek je odůvodnitelný, neudělala by krok
Tak má je (nebo aspoň to co je vidět) dost silný, a nohy vůbec nemá moc pěkný resp. hrozně krátký, když si odmyslíš podpatky a platformu, bylo by to až legrační. No, někdy je větší zdrženlivost prostě na místě ![]()
barbucha HB má silný stehna? Podle mě teda ne. Na fotce vidím pěkná stehna. Narozdíl od šatů a postoje.
Řvousenka já chápu tuhle funkci rozparků, ale nechápu to pózování s vystrčenou nohou, ať je jakákoliv
barbucha Herdek, ty jsi přísná.
999 Ještě se mi líbí ty žluté, mám pocit, že to je snoubenka korunního prince.

Cara a Stone se mi líbí moc. Lady Gaga jen zepředu. Kidman se mi nelíbí. Vogue ji zařadil mezi nejlepší outfity, to nechápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)