VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak Betty saty krasne, ale pry si je musela podlepit, protoze ten vrsek drzi jen na tom "obojku", cela zada az do pasu jsou hola.
Má nehezký make-up a blbej účes, hrozně jí to zvýrazňuj hrubý obdélníkový obličej, navíc je vychrtlá. Vypadala kdysi o hodně líp.
...přesně...
Tak Betty kdo je to?
Tabea Iveta Lutovská.
Šaty jsou nádherné a mají krásnou barvu.
Lutovska priznala, ze hodne zhubla ze stresu kolem rozvodu, ale ze ji konecne vaha zacala lezt trosku nahoru. Makeup a vlasy des, urcite by to slo lip.
Vari Jj, mě by spíš zajímalo jestli se tak nalíčila sama nebo nějakej odborník. Jinak jí to normálně docela sluší. Kdyby ty šaty neměly to odhalené rameno, tak by ta hubenost ani nebyla tak znát.
Ad Pergnerová ještě... boty mi připadaj hrozný, ale snesly by se, kdyby k tomu měla jen jednoduchý černý psaníčko a žádný šperky (ten na krku bych jí sundala hned) - má toho prostě moc. A rozhodně by to chtělo nějakej pěknej účes, zvednout ty žlutý vlasy, takhle vypadá že nemá krk (a k typu outfitu by se to rozhodně víc hodilo).
barbucha já ty vlasy nijak žlutě nevidím, spíš tmavší blond. Ty boty se mi na ples taky nelíbí, to už jsem psala. Ale jinak to jsou detaily a myslím, že proti všem těm záclonám a rozparkům a holým zadkům i předkům je to dost podařený outfit.
Košile se sukní je fajn, ale mohlo by to bejt ještě lepší ![]()
Hrozně se mi líbí Jana Bernášková. Mohla mít teda lepší účes, ale vedle svojí dcery vypadá úplně skvěle. Překvapilo mně, že už má tu dceru skoro dospělou.

monis Mi dcera připadá o hodně starší než 16 let.
monis Mně se ta Bernášková taky líbí, ale vlasy mívá zvláštní nebo nemoderne učesaný dost běžne.
monis ja vobec neviem kto to je a tak neviem rozklucovat, ktora je matka a ktora dcera (ale tusim podla odevu)
monis to je její dcera
Bernášková teda vypadá skvěle

Tak Betty To už je ale hodně staré! Je to ale moc hezká fotka, taková reklama na štěstí. :-)
Garfie nojo, na mě to nějak vyskočilo. Rok 2021.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)