Objevila se tu už Eva Pavlová? Dneska opět moc hezká volba, já ty její kabáty žeru! Celkově vždycky na mě ty outfity působí kvalitně a jednoduše, úměrně věku, ale stylově, no prostě konečně obrat o 180°.

Objevila se tu už Eva Pavlová? Dneska opět moc hezká volba, já ty její kabáty žeru! Celkově vždycky na mě ty outfity působí kvalitně a jednoduše, úměrně věku, ale stylově, no prostě konečně obrat o 180°.

Suya souhlasím..jen možná trochu barevnější (imho)...když se objevila, tak jsem si tam masochisticky představila Babišovou od hlavy po paty v ruském stylu, lesk jak blesk, kam se podíváš...
Suya Mně se moc líbí, jak má upravené vlasy. Na oba se moc dobře kouká! ![]()
Suya mě se k tomu krásnému kabátu a šatům nehodí ty lodičky, ani ne tak tvarem (to chápu, bude v nich celý den), ale spíš barvou. Ta černá je moc tvrdá ke zbytku oblečení....
dupali Mně se zdály tmavěmodré... Dneska to je barevně trochu úlet, ale tak asi státnické ladění a tak.
Suya Krásný pár! Doufám, že bude pro první dámu kytice.
Ale mezitím se stihla převléknout. ![]()
Mě se tedy moc líbí jak se pan prezident s paní vždycky drží za ruku, v mých kruzích to nikdo nad 30 snad nedělá ![]()
Nelíbí se mi, ale vůbec, ta barva, ani střih, ale jako celkově je to důstojný. A je hrozně sympatická.
JankaM mně se to líbí moc. A my se s manželem za ruce držíme
(55+)
Já souhlasím, že jsou Pavlovi krásný pár, ale já dneska mohla nechat oči na Vystrčilovi. Pro mě má úžasný charisma a když se usměje, přijde mi, že je strašně hodný. Jak se zdravil na nádvoří s lidmi, usmíval se, podal ruku... Možná bych s ním šla na pivo radši než s Pavlem.
JankaM My taky chodíme za ruce, nebo rámě, stejně tak moji rodiče a když byla baby s dědou a seděli u TV, kdy měli křesla těsně u sebe, tak na té opěrce se taky drželi a to už měl děda 90+ :D
Já to držení za ruce pozoruju u amerických prezidentů při různých příležitostech. Přijde mi , že se to ujalo i u všech celebrit. Ale samozřejmě to vypadá dobře.
Já se náš prezidentský pár pořád nemůžu vynadívat. Úžasní jsou.
Ty modré šaty se mi podle fotek moc nelíbily, divná délka a zbytečně volné. Inaugurační kostým se mi líbil moc, i ta brož.
Suya Mně se moc líbí, jak má upravené vlasy. Na oba se moc dobře kouká!
ty fotku jsem teď poskala mámě, ať to ukáže kadernici ![]()
Prijde mi i dobrý, že má na sobě modrou, bílou a červenou.
...trochu od nás odbočím -
moc se mi líbí
Lady Gaga Oscars 2023

Miru tak tady jí to vážně sluší!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.