VIP, na které je příjemné koukat;-)
Musim se tedy hooodne oprostit od osoby jako takove,ale hezký to proste je.
stes To je fakt hezký!
stes hezký to je, ale pamatuji doby, kdy byla opravdu přirozeně krásná. Když se neprestale zmlazovat, bude nakonec vypadat jak Kim vedle.
stes Střih šatů ok, ale růžovou nemusím a maršmelounovou už vůbec, to je barva tak do Mš, max.
...jo. Šmrncovně elegantní a distingovaně sexy. To je Dáma
Ach.

Sweet Potato wow, to je nadhera
...jo, je krásná a elegantní
Sweet Potato Já nepobírám ty vytrčený nohy. Mně to sebehezčí model hrozně shazuje.
stes Jo, noha je pro mne taky navíc, ale u modelky to beru. U herečky třeba by mi to vadilo víc.
Ach.
To je prostě nádhera! ![]()
... včetně nohy! :) Ta šaty vynese do hvězdné výše... u modelky, herečky, jakékoli ženy, která tuhle krásu unese. Ty šaty počítají s tím, že se noha bude ukazovat. :)
Tady to ale neplatí, to je úplně o něčem jiném, najednou...

Není to přímo z předávání cen leč až z následnýho večírku, ale u mě vyhrává Sharon Stone. Sluší jí to a vypadá i přitažlivě, aniž by musela vystrkovat jakoukoliv část těla (a tvářit se třeskutě sexy jako Nicole
).

Sweet Potato Tohle je sakumprdum bomba :-).
barbucha Krásný
stes Sweet Potato Mně ta noha vadí hrozně! U Cary D. ještě chápu, že to je v kontrastu s tou spoustou látky všude kolem, ale Nicole... za mě ![]()
Fakt hodně se mi to nelíbí u Halle Berry.

Aranel To je absolutně nesrovnatelné, nebe a peklo.
Tady to ale neplatí, to je úplně o něčem jiném, najednou...
Přitom jinak krása.
A ten její zmalovanej, odbarvenej kašpárek je taky děsnej.

Doufám, že má každej svojí koupelnu, zjevně jim příprava k objevení se na veřejnosti trvá asi asi stejně dlouho...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)