Ranija i další dvě jordanky jsou krásné!
VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha Herdek, ty jsi přísná.
No prosimtě, dyk se samy ukazujou... a svým zjevem se živěj. Tak přísnost je pak na místě ![]()
Plus teda ukazuje asi nejen stehna.
To mi na tom přijde nevkusné. Jako noha ano, tohle ano, ale někde na pláži. A spojení příležitosti a téhle nožky až do pasu, je trochu do vedlejšího vlákna.
Cara a Stone se mi líbí, celkově
Ještě k těm inauguračním outfitům resp. botkám paní Pavlové... tady ten člověk jindy dělá docela hezký i zajímavý boty, ale prokristapána, tím podpatkem to celý úplně zabil, nakonec to co mohlo bejt pěkný, skončilo jako nevzhlednej škrpál
Chudák paní Pavlová se asi neodvážila protestovat... trošku popudlivější zákaznice by ho tím podpatkem vzala rovnou přes hlavu. A perličky bych taky urvala ![]()

barbucha perličky mne osobne vadia najviac. Celkovo sa mi botka nepáči.
barbucha Máš někde obrázek, kde je ten podpatek vidět?
Na pána prezidenta a jeho manželku sa však veľmi dobre pozerá![]()
barbucha kabelka je tedy příšerná, tyhle voškubaný kraje i třeba u jakože sak nebo bund vypadají vždycky špinavě, zvlášť pokud je to nejednobarevná látka
barbucha Haha, kranflekem do hlavy. Na té patě bude asi spoj/šev a ty perličky to maskujou asi, no a má je našitý migmamo teda dost.
barbucha taky jsem na to dneska koukala a říkala si, že to teda není hezký ani jedno. V tom celku se to naštěstí ztratilo, pozornost poutaly jiný věci...
Kromě tý fotky co je tady asi ne... bylo to vidět naživo v televizi když ji zabrali celou. Ten tvar podpatku je takovej neslušivej bych řekla, a důvod pro něj (ten tvar) je mi záhadou ![]()
barbucha dočkali ste sa, to je hlavné. Dôstojná reprezentácia po dlhej dobe![]()
![]()
Tyhle botky už vypadaj líp. Měla ty samý při příchodu na Hrad (o kabátu nemluvě, ta barva mě fascinuje
), asi prostě dává přednost pohodlí než lodičkám na jehle...

A budete mít pravdu, když mě zase nazvete přísným hnidopichem
protože ty boty jsou modrý, ale kabelku má černou ![]()
Dá se pochválit, že nechce moc utrácet/plýtvat, a na krátkou návštěvu Slovenska nechce tahat náklaďák hadrů a doplňků... ale přece jen, je to reprezentantka státu, první dáma - a dneska, kdy ta sladěnost frčí, zejména u prvních dam... tak je to škoda. Ne tragédie, jen škoda ![]()
barbucha Je praktický a stabilní pro starší osobu, protože jehlový se boří a mezi kostkama musíš našlapovat, tedy dost se díváš kam šlapeš. Talon bobina/cívkový podpatek je pohodlnější, ale nechápu, proč je holý.
Tak ty druhý boty mají taky silnej podpatek... mně se ta cívka prostě strašně nelíbí, je to jak pro barokní kurtizánu ![]()
Jinak rezignaci na jehly úplně chápu, taky bych to nedala.
Jediný co mají společnýho je, že ani podpatek, ani klenba nejsou rovný ![]()
barbucha ta kabelka je fakt dost oskliva a podpatky taky. Vlastne kazde jine kozene lodicky by byly lepsi, tady je to sama symbolika, perlicky a kristalky pry odkaz na ceskou jabloneckou tradici (jsem nekde cetla) a je to divny. Ze pani Pavlova nechce jehly se nedivim, ale myslim, ze je dost jinych moznosti.
Souhlasím.
Tak nějak mám pocit, že tím všelikým vysvětlováním symbolů a odkazováním na kdeco se zakrývá smutná skutečnost, že ty botky prostě nejsou hezký. U krásnejch bot, co tě zaujmou/nadchnou na první pohled, řečí kolem netřeba ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)