Tak ja chtěla bejt hodná.
![]()
Taky mi přijde, že tohle nesluší prostě nikomu. Taková kombinace prádla na spaní a erotického oblečku. Mimoto mi v tom každá baba připadá, že je jí to malé.
Tak ja chtěla bejt hodná.
![]()
Taky mi přijde, že tohle nesluší prostě nikomu. Taková kombinace prádla na spaní a erotického oblečku. Mimoto mi v tom každá baba připadá, že je jí to malé.
Renusatko Dcera si hrozně přála nějaký takovýhle vršek plesových šatů. ![]()
Tak jde čas, tentokrát ne Angelina, ale Shiloh.

Sweet Potato Kan Třeba takový typ korzetového vršku, jak má Angelina, se mi líbí (ne ty šaty). To co tu bylo předtím, mi pořád přijde jako "mám kombiné a šaty jsem zapomněla doma". A nikomu to prsa nevylepší, ale táhne je to dolů. Minimálně na pohled.
Renusatko Nakonec našla tyhle.
Sweet Potato to jsou prekrasne saty. Obdivuji, ze jste se s nimi dokazaly rozloucit![]()
Antje Díky. Pro mne to bylo hodně těžké. ![]()
Sweet Potato jsou nadherne, obdivovala jsem je uz nekde jinde (na IG?). Byly pujcene?
Lamicka Díky. Ano, na IG jsi je mohla vidět. A ano, byly půjčené.
Sweet Potato byly jako by byly usite primo na slecnu, byly dokonale !
Priznavam,že se mi ani daleko lepsi verze tohle typu satu nelibi. Furt to vidim jako spodni pradlo.
Další dcera Angeliny. Zahara.

Sweet Potato Krásný šaty, takový steampunkový❤️u těch má ten dělený živůtek smysl, když je vyvážený širokou nadýchanou sukní. I náramek a náhrdelník K nim pasuje.
Kan Má ty holky krásný, a hezky oblečený![]()
Isca Dík. Steampunkový, to dost sedí. I botama to podtrhla (chelsey od Vagabondu na platformě)
Isca Tys to vystihla.
Sweet Potato Dcera je mladá holka a sluší ji.
Kan Zajímalo by mě, kolik měří Zahara. Musí být dost drobná, Angelina má jenom 169 cm (je mi jasné, že má podpatky, ale to předpokládám i Z., když jsou obě ve večerním).
Tak jde čas, tentokrát ne Angelina, ale Shiloh.
To vypadá, že si toho kluka rozmyslela
Pěkná je ![]()
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.