marieu já bych klidně vyměnila to hlídání přes týden za nějakou tu noc. U nás se to určitě zlepšovat bude, jednak kluci budou větší a větší bude i malá ségra, která prostě zatím bere mamce hodně času a energie (což je v pořádku, je to její dítě)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
marieu Nj, to ja bych umrela. Nesnasim moc pracovat.![]()
Luna Já jsem hrozně ráda, že chodím sem mezi vás, jinak bych se asi zbláznila zatrpklostí, protože v mém okolí mají všichni hlídání moc, víkendy, večery, dovolené, vyzvedávání ze školek, palatuji si, jak z toho byla ségra vždycky špatná, že to srovnávala se svým okolím.....no jo ta neměla ty online kamarádky:-D . Takže já jsem moc ráda, že tady mě to tak hezky drží při zemi, a fakt mě to nežere. Ale samozřejmě ten vztah tím určitě trpí, že si v klidu nic neřekneme atd, v tom obdivuji marieu a je mi i velkým vzorem, jak z toho mála a i po takovém zápřahu dokaže vždycky vykřesat tak příjemné chvíle.
Karja na odpolední vyzvedávání ale musíš mít ty rodiče v důchodu. Já si teda nemůžu stěžovat, mám hlídání na důležité věci, to stačí říct a vždycky se někdo najde. Ale o delší hlídání si musím vyloženě říkat a plánovat ho dlouho dopředu.
Karja Ja teda zatrpkla a drustrovana jsem az hruza.
A jako vztah...No...Nekonecna kritika a uz jsem v modu, kdy to uz neposloucham.
Karja já si vždycky říkám co je horší, jestli ty mít ochotné hlídače na druhém konci republiky nebo blízko ty neochotné. My jsme ten případ co by hlídání i trochu měl, ale máme to 200 nebo 250 km, takže spontánní akce, vyzvedávání atd. u nás prostě nikdy nebude. Máme tu jen tchána a s ním řešíme jen největší krizovky. My teď máme ten vztah hodně opotřebovanej a když si představím, že v tom pojedeme ještě roky pořád jen sami s dětma, tak to nevidím moc optimisticky. U mně teda nemají hlídání ani kamarádky, co mají rodiče blízko, tak alespoň nezávidím![]()
Ja se teda skoro az stydim, kdyz vas tu ctu. Ja mam na hlidani mamku, abych mohla do prace. Je v duchodu a syna fakt chce. Mozna je to dost i tim, ze ja byla vlastne az do puberty porad s prarodici. Nechodila jsem do skolky, byla jsem s nimi treba cele leto na chate.. Vlastne nasi jak maji jenom me a uz jsou duchodovi, tak by byli s nami nejradsi porad
. Tchyne je taky moc ochotna.
Taky musim dat mamce i tchyni na Den matek fakt obri puget, v hlidani jsme fakt vyhrali jackpot. Od tchyne navic bydlime asi 300 m, coz jsem se pri prohlizeni bytu obavala, k cemu povede, ale klape to skvele. Moc lituju vsechny, kteri ten zaslouzeny oddech nemaji.
Syn je u našich pri každej chorobe a väčšine vybavovaciek. Je to obrovská pomoc. Na druhej strane on je nerád bezo mňa, takže juchanie s mužom bez neho nehrozí.
Výhoda rozvodu jsou dva volné víkendy v měsíci.
no ale už dlouho jsem ve fázi, kdy bych nejraději byla s dětmi pořád.
.
tv No taky bych se rozvedla, ale manzel nechce ani slyset.![]()
Luna na dva vikendy nespolehej, ja mela po rozvodu akorat tak volne jedno odpoledne v tydnu a tyden o prazdninach, a to jeste dokud se ex neozenil podruhy, pak uz tam haranti ani moc nechteli chodit.
Luna Ty se smejes, ale taky si obcas rikam, ze kdybych se rozesla, mam aspon nekdy volno :-D. Hlidani ze strany prarodicu takrka nula, nasi bydli 350 km, takze smula, sambo minimalne 12 hodin v praci. Jak ja se uz tesim do prace! :-)
Kokoska No právě, děcka taky chcou být pořád se mnou, protože jsem cool matka, co s nima dělá blbosti, zatímco taínek je (teda nás všechny) cepuje.
Takže se jich jen tak nezbavím. A hlavně teď už se jich zbavit nechci, když je s nima zábava, mně to nebavilo, když byli malí. To byl fakt výmaz.
Kokoska to už je zase opačný extrém. Já teda ještě prihazuju všechny prazdniny-jarni, podzimní, vánoční, letní minimálně tři týdny. Kdyby nebydlel tak daleko, věřím, že by to bylo i častěji. U mě je problém, že mě to bez nich nebaví. O hlídání nebo pomoc bych stala, když byli malí. To jsem myslela, že se zblázním.
monis toho využiješ, až budou děti větší a vaši si je vezmou třeba na týden dva v létě. Mně třeba tohle hlídání přijde i "lepší", ten běžný provoz se obvykle dá nějak zvládnout, když jsou na to dva.
tv ale je fajn, že na sebe máte čas s novým sambem. To mi přijde takové těžké, budovat vztah, když jsou okolo matky pořád děti.
Já jsem teda všema deseti pro střídavku, když už ![]()
Suya prarodiče blízko jsou k nezaplacení, mamka bydlí asi 800m, tchýně je teď taky blízko. To jim můžu vzít děti třeba když jdu k doktorovi...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)