barbucha U nás v Rožnově je strážnice městské policie, která má podobné tetování, ale ještě výraznější tři linky na bradě. Vždycky hlídá přechod u školy....vypadá rozhodně zajímavě.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
A dnešní Nobelovky! Vždycky se těším na nějakej zajímavej model, ale letos holky sice neurazily, ale ani nenadchly bych řekla.

Nakonec se mi nejvíc líbila róba královy sestry (která má vůbec výtečnej vkus neb se taky často oblíká u cosáků
):

A v Norsku taky... tam to pojali kapku civilněji, bez korunek a tiár. Asi že tam šlo jen o jednu cenu ![]()

Byla nejkrásnější.
![]()

Byla![]()
Zrovna nedavno jsem koukala na Fanfana a Zvonika u Matky Bozi. Nejen tyhle dva filmy byly prima. Tak diky, Adelko!
Já jsem ji nedávno viděla znovu v Chléb, láska a fantazie a pořád jsem obdivovala její figuru, stejně jako kdysi.
Buzz Rakeťák se na své 93.narozeniny oženil!
Sekne jí to. A je krásná.

Tak Betty ta se mi libila s krátkými vlasy moc. Tahle mastna uplacla ofina se mi nelibi a dlouhe vlasy ji ztuctovately
Tak Betty mně se líbí pořád, ale v krátkých vlasech určitě víc. Ona má být krásná teda po kom (její mámu jsem měla kdysi na češtinu) a navíc je chytrá, milá a pořád taková normální fajn holka.
Tak Betty myslím, že je krásná moc. A tahle momentka je úplně super, strašně se mi líbí. Líbí se mi i její vlasy, nevím, proč by měla setrvávat u krátkého sestřihu, když ji už omrzel (někde jsem ji viděla říkat, jak se jí to najednou v hlavě přeplo, že zatoužila po dlouhých vlasech a navíc, jak si je teď nemůže vynachválit, s dvěma akčními kluky udělá culík a jde).
tina a kdo to prosim je? Ja si celou dobu myslela, ze je to Anne Hathaway
Jsem uz uplne mimo...
Gatita miss ČR 2013 Gabriela Lašková (Kratochvílová). Teď teda hlavně zprávařka na Primě.
tina dekuju! A je teda opravdu moc krasna.
Vedle byly priserne plesove roby, tak jedna, ktera se mi libila.

Kokoska souhlasím, tohle je jiná káva. Líbí se mi.
Kokoska To se mi líbí moc, dokonce se prý líčila a česala sama, vypadá moc hezky. Boty mě úplně nenadchly (hlavně ten šev uprostřed), ale přivřu oči.
Garfie boty na ples bych taky volila jine, ale jinak se mi to fakt libi. Zas aspon neco jineho nez obvykle "kozyven" a zaclonove modely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)