Sweet Potato jo jsi, módní návrhářka, myslím významná. Asi na stejné úrovni jako Beata Rajská. Navrhovala i oblečení na stardance.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak Betty no legíny jsou desný, kór k letním botám...mě ty její hadry neoslovují vůbec, reagovala jsem na ty botySweet Potato Módní návrhářka Taťána Kovaříková
Kokoska mně se to líbí moc, ale je to na ní nezvyklý...celkově se mi tyhle barvy líbí víc na blondýnách, ikdyž panuje názor, že jsou v tom nevýrazné a splývají (no je fakt, že když jsou opálené , tak je to hezčí v tý béžový)
Sweet Potato jo jsi, módní návrhářka, myslím významná. Asi na stejné úrovni jako Beata Rajská. Navrhovala i oblečení na stardance.
sorry, nevšimla jsem si, že už jsi odpověděla
Tak Betty Jo už mi to došlo, dík. Oni ale návrháři často chodí úplně jinak, než jejich modely.
...tak legíny nekomentuju, ty se mi nelíbí snad nikdy. Asi by se vyjímky našly(jako u všeho), ale zrovna si nevzpomínám.
A jinak - já buď chválím, co se mi líbí, nebo mlčím
Emilia Vasaryova, 80.
Mám pro ni slabost ![]()

Tak Betty moc hezká. Zda se mi, ze jsou si ted s Magdou nejak vic podobne nez v mladi.
Kokoska a ještě má hezký brýle, sakra.
Tak Betty i ja....vyborna herečka a jeste k tomu krasna
Tak Betty Taky ji mám ráda. Moc dobrá herečka, krásná žena a hlavně moc milý a laskavý člověk.
Dam ji sem když je jí těch 88. Za mě -umí stárnout . Výrazné líčení je prostě její styl.

Tak Betty Umí! A umí to i Sophia Loren, která je stejný ročník.

Vypadala a pořád vypadá fantasticky.
Hodně mladý Delon.

V rámci ranní snídaňové prokrastinace jsem se proklikla k článku Modelka roku 2022. Vyhrála Bella Hadid, která nenímoje favoritka, ale v top 5 mě zaujala Quannah Chasinghorse. Dívám se na ni a říkám si, koho mi, sakra, připomíná....a už mi to došlo. Jednu místní krásku....:-)

LadyMary já se nechytam, myslíš Parfu krásku?
LadyMary A já vím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)