KonečněTady je, takovyho neco nekde mam, chtela jsem z toho kdysi neco plest. Dik za pripomenuti!
Podpora za časů korony
A tady je případně celkem pěkné video na nejvíc easy a rychle hotovou roušku s kapsou. Snad odkaz bude fungovat Zde
KonečněTady to by vyšlo na 65 roušek, to by bylo super. Díky
Silonky - můj příspěvek na str. 20 nahoře.
paktofonika díky, na nitky mám tašku dole u nohou, sektor C1, bojím se, aby to kočky nesnědly, tak pořádek tu je, to je fakt ![]()
paktofonika Já tam taky dávám přízi na macramé, nepruží to, ale zase se to dobre zavazuje. Po dnešní vycházce sem zjistila, že moje rouska docela dobrý ale dítěti to zoufale nesedí, budu muset pro nej vymyslet nejakej novej strih. Nasazený si to nechal kupodivu docela ochotně, ale všude mu to lezlo, padalo, ja nebyla schopna mu to poradne zavazat, protoze se mu do toho cuchaly ty detske vlasky ... no peklo.
Jako strasne se ted proklinam, ze sem si k narozeninam prala plastiku (kteroumi ted stejne nikdo neudela) a ne stroj, jak navrhoval sambo. Jsem si rikala tak povlaky na polstare uz sem loni usila, zavesy hotovy, tak k cemu by mi ted byl stroj. Hmmmm ![]()
Už jsem se také podivovala, najednou je o něm ticho, měl ho dostat ten taxikář ale včera večer ho ještě neměl - dle informací od jeho syna
MP Meri nasiju mu tam gumičky z těch silonek, to zvládneš i v ruce. Pro děti je to lepší, nemají to za ušima až tak dlouho a dobře se to nandava.
kocoureksuggy už to říkali ve zprávách, pořád je někde "na cestě", asi jako ten materiál od ministerstva zdravotnictví. Je to divné
dynda díky!
paktofonika Takysi říkám, jak foto na Pinterest
,já mám sice nádobu na odstřižky a nitě u ruky, ale nitě mám přilepené všude kolem. Ještě, že mám lepicí váleček.
Catherinne Pak dej postup, jestli se ti osvedci
rozarka asi zvyk z práce, pořád průběžně uklízet ...
Tak nevím, kolik toho dneska udělám...

rozarka Veba
, ja roztrihala manzelovi kosili![]()
Dva blbý k rouškám - je potřeba je žehlit, za předpokladu, že je sterilizuju vyvářením? A je utný, aby měl každý "svou", nebo si je můžeme točit (předpokládám, že v nemocnicích je taky nemaj podepsaný, nebo ... )?
MP Meri Dle mého je v nemocnici nikdo nepere hromadně, ale nevím. Myslím, že si to každý nosí domů (ty šité). Ostaní se vyhazují. My je doma netočíme, máme s manželem každý svou, ale zase po vyvaření nevidím důvod, proč by se nemohly točit. Když je vyvářím, tak je nežehlím.
MP Meri my mame kazdy svoji, ale je to kvuli barve
prezehluju je, protoze mi prijde, ze pak lip drzi.
A zjistila jsem, ze kdyz se naskrobi, tak mnohem rychleji zvlhnou. Asi je pak opravdu mene prodysna. Takze ted babo rad.
Noren Prosím tě, máš návod pro neumětely na roušku, kterou zvládnu v ruce?
MP Meri když je vyvaříš, tak podle mè žehlit nemusíš. Každý svoji by mi přišlo lepší, ale nutné to asi není.
Liesel Když je nouze, člověk objeví netušené zdroje. Já jsem mužovi řekla, ať probere trika, že ty nenošené rozstřihám. Chvíli se cukal,ale nakonec je rád, že má uklizenou skříň ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)