![]()

![]()

prďola Ako to dopadlo, podarilo sa ti to podať elektronicky?
andulka01 Myslela jsem na ní
Ale zase jsem se bála, aby se neurazila, mohli si s tím letákem dát víc práce. Třeba ten bod 3 mi přijde na hlavu![]()
Zu Tak zrovna ten třetí mi přijde dost zajímavej. Ono v cizozemí uvízlo dost lidí...
paktofonika Bohužel ne, ono se jedná o on-line zaslání doporučeného dopisu, který mám v wordu nebo pdf, a ten dokument připojím jako soubor, napíšu adresu a zaplatím. Oni ho vytisknou, dají do obálky a pošlou adresátovi. Což je opravdu skvělé, pokud jde jenom o papíry... s lahvičkami mám smůlu ![]()
Ale já na poštu za chvíli vyrazím, tak se u přepážky zeptám, jestli bych jim to přepisování adres ještě nějak mohla usnadnit ![]()
andulka01 No jo no ![]()
prďola No ja som to raz podávala, ale bolo to hrozne komplikované a bez prihlásenia to nešlo. Ja som to skúšala hľadať, na tej postaonline.cz by to asi malo ísť, ale nemám pri sebe kartičku a asi tá možnosť je až po prihlásení. Na SK je to úplne jednoduché, doma to vypíšeš online a hotovo. Rada by som ti pomohla, ale neviem ako :(
#Zu Tak zrovna ten třetí mi přijde dost zajímavej. Ono v cizozemí uvízlo dost lidí...
Já jsem blbá, čtvrtej mám na mysli... Přijde mi tak nějak zbytečnej, nevím, pocitově mi ten bod vadí.
Zu Tak čtvrtej je fakt docela mimo (i když, kdybych si představila, že jsem v karanténě ouplně sama... nadlouho... no fuj. Naštěstí mě to minulo, o fousek teda :-)
No já nevim, čtvrtým bodem trpim bez ohledu na koronavirus ![]()
Lama_z_Lana neblázni!
paktofonika Jsi moc hodná, ale česká pošta na to bude muset teprve naběhnout
Ptala jsen se a pán mě ujistil, že to zatím nejde.
prďola A bol si pán istý, že to nejde
Ja som určite niečo podávala online.:D
paktofonika No já se ptala, jestli můžu přes nějakou aplikaci předat elektronická data adresátů, aby to nemusel přepisovat ručně. Tvářil se, že jsem právě spadla z višně ![]()
![]()
prďola Ó, jak typické pro Čechy!![]()
Korsičanka Hele, já tam ještě párkrát příjdu s takovou náloží a třeba se sám začne ptát šéfů, jestli by to nešlo ![]()
prďola Šéf pošty je nakažen![]()
Ona taky každá pobočka pošty "umí" zpracovávat různou část jejich spletité nabídky. Myslím že pošta partner to má dost omezené.
prďola Můj šéf vždycky říká, že je potřeba jen najít někoho, kdo neví, že to nejde (při práci v korporátu, ale aplikovat se to dá leckde) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.