Uzijte si sraz!![]()
Sraz v Brně - neparfémový
clothilde viktorka_od splavu Renusatko
Bylo to s vámi moc fajn![]()
Luna Kde si byla s baletkou?
Renusatko Baletce dnes prijela sestrenice ze Spanelska, tak se predvadely u me v byte.![]()
Luna tak to je prijatelna omluvenka
a kdyz te tu vidim musim podekovat jeste jednou za ty fialovy saty, dnes jsrm na ne dostala uz dva komplimenty (zensky) a dva obdivny pohledy chlapsky![]()
viktorka_od splavu Tak to je super, mne je taky chvalili, a to jsem je mela jen 2x, ale tobe slusi vic. ![]()
viktorka_od splavu A kde máme foto?
Renusatko ja je nedavno davala do outfitu, tak jsem se dnes nefotila, ale asi jsem mela![]()
Chystáte se někdo na pondělní sraz? Já můžu.
Renusatko pokud do pondelka splasknu, tak dorazim![]()
Renusatko Ja jsem na zaslouzene dovolene, tak se s vama uvidim v rijnu
Uzijte si to
viktorka_od splavu To snad jo, do pondělního večera. A ještě to máš hodně? Mně kdysi vyrvali taky všechny naráz, kvůli tomu, že mi křivily zuby. Bylo to teda bez šití a druhej den jsem valila na dvanáctku do práce. Naštěstí mně nic nebolelo a otok vůbec žádnej, ale taky jsem neměla žádnej zánět, tak asi proto to bylo v pohodě.
Renusatko no, vcera mi synek privezl praci na nedeli a malem se potrhal smichy, zatim je to furt stejny. aspon chvili mi pomuze i s lepenim, sam ma taky praci, ja teda vubec nevim jak to dam. vadi mi predklon resp ho mam i zakazanej, spani v polosede. furt to trochu krvaci.
clothilde uzij si dovolenou, to fakt zaslouzis![]()
viktorka_od splavu Aha, tak to máš teda nepříjemné.Tak snad to bude brzy lepší a bude ti už v pondělí dobře. Něco na otok nepomáhá?
Ani mě to tenkrát nenapadlo, že by mohl nastat takovej problém
, i když moje zubařka to tenkrát nechtěla dělat, protože křivé zuby měly i křivé kořeny a poslala mě do Bohunic. Tak zpětně jsem ráda, když to čtu.
viktorka_od splavu přijď i když nesplaskneš
viktorka_od splavu Teď jsem koukala, kdy se sejdete, já zas nic
Ale tebe tlapkám
, nečetla jsem, kolik ti jich vytrhli - moudráky? Leduj.
A ostatní účastnice "zájezdu" zdravím!![]()
Renusatko viktorka_od splavu muzu..!
volam dalsi pripadne ucastnice... nonemy Isca Luna Fleur nellielovett Fakirka Mulen
v 17 Morgal?
Pavlena dobře, koupím teda jízdenku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)