dzizisketa tak klido, kdyz se nebudes chtit bavit o politice :D
CK Parfumanie
Včera jsme na srazu plánovaly nějaký výlet a já jsem navrhovala Pardubice, cíl Automatické mlýny. Mohla by přijet moravská sekce, taky to nemají daleko. Ale je otázka, jestli to stihneme do Vánoc :-). Pište prosím, jestli už budete péct a uklízet nebo byste vyrazily :-).
Ja nemuzu jen 25/11
999 nepeču, dojedu![]()
999Peču na pečení!
Na pečení mám lidi![]()
Nemůžu akorát 25.11. - to budu jako strašlivý Lucifer edukovat děti ve sklepení jednoho zámku.
Doporucuju i zamek. Nic moc v nem sice nemaji, ale jeden sal ma krasne zdobene steny a je tam v jedne mistnosti koutek, kde si muzete namichat vlastni parfem - slozky si nakapat na drevenou kulicku! Nevim teda, jestli v prosinci bude otevreny, ale moc hezky je i zvenku. A hezke je i podzamci a velke namesti.

Já do Pardubic také dojedu.
razorblade Ty jo, jela bych hned, ale je to hodně dní, každopádně to sem piš vždycky! Jako já ty tvoje historky miluju, i mimo politiku a třeba bych předčila i dojem z dovolené s kamarádkami tvé matky:-D:-D Jo mimochodem, kamarádka jde pracovat do lesů, hned jsem si na tebe vzpomněla:-D:-D Tak jsem ji varovala, jaká je tam morálka, všude....a ona kontrovala, že bude mít přímo i ten dotčenej region:-D
999 Moc ráda bych se zúčastnila, ale víkendy mám teď dost plné, tak uvidím...
Já bych se připojila, pokud v daném termínu nebude nějaká významná rodinná akce, jinak nepeču a neuklizim.
Karja jezis, ja na tu historku dycky zapomenu a pokazdy mi ji pripomene nekdo odsud!!!
Ono to bude asi tim, ze jinde jsem se s ni nesverila![]()
razorblade No jako, promiň. Já ti pak na oplátku řeknu ty její:-D.
999já moc ráda prijedu
999 bezva nápad, ráda přijedu..!
Jela bych ráda, ale v listopadu můžu jenom 25. a 26. Tak kdyžtak hodně dokumentujte ![]()
Jee, klidně to naplanujte bez ohledu me a já se přidám, pokud budu alespoň trochu moct. Ale jak vidím to počasí, na lyže to letos před svátky úplně nevypadá. ![]()
Takže pokud by vznikala nějaké privátní skupina, prosím o zařazení.
Jela bych, navštívila bych přitom naše...ale, jako continuity, prostě podle okolností
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)